Xbox One X mi Series S mi alınır?

iwbo

Femtopat
Daha fazla  
Sarı sitede bir Xbox Series S buldum. Tek kollu ve temiz denilen bir cihaz ama 512 GB olması aklıma takıldı. Zaten sistem ile beraber 300GB falan kalıyor. Özel SSD'leri var ama o da cihazdan daha pahalı. Cihaz 10k bu arada biraz daha araştırma yaptım ve Xbox One X buldum. Temiz denilen bir cihaz o da iki kollu, bir kolu yeni nesil kamuflajlı. O da 8k, 1TB bir cihaz. FC 25, GTA 5 çoğunluk oynarım diye düşünüyorum. Az da olsa hikayeli oyun sizce hangisi daha mantıklı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Series S tabii ki. Eğer yanlış bilmiyorsam konsollarda 512 GB yazıyorsa gerçekten de 512 GB depolama oluyordu. O olmasa bile Series S her türlü daha iyi ayrıca zaten 200 GB da almaz.

Series S tabii ki. Eğer yanlış bilmiyorsam konsollarda 512 GB yazıyorsa gerçekten de 512 GB depolama oluyordu. O olmasa bile Series S her türlü daha iyi ayrıca zaten 200 GB da almaz.

Hocam maalesef bize sunduğu sistem ile birlikte 364 GB mış.

Series S daha mantıklı tabii yeni nesil konsol.

Evet yeni konsol ama depolama alanı bana yeterli gelmedi SSD alsam konsoldan daha pahalı o kadar para verebilsem Series X alırdım benim için One X in 1TB olması cazip geldi FC 25 performansı nasıl olur peki?

Depolama dışında hiçbir yönden One X mantıklı değik ki.
Yeni nesil hiçbir oyun çıkmayacak, güçlü olması önemli değil artık eski One X, mesela PC parçası veya telefon olsa bir eski modeli alabilirsin diyebiliriz çünkü geliştirici desteğini sürdürüyor o ürünlerde uygulama oyun çıkmaya devam ediyor.
Ancak konsol işi öyle değil, yeni nesil bir önce ki modelden güçsüz olsa bile en yeni oyunlar yeni nesil grafiklere sahip oyunlar yeni nesil konsola çıkacak.
O nedenden ötürü kafanızdan One X'i çıkarmanızı tavsiye ederim.

Series S'in yüzü daha geleceğe dönük, One X'in ise sunduğu grafik gücü daha yüksek. Game Pass kütüphanelerini karşılaştırıp içinize yatanı alın.

Konsoldan pahalı SSD almakta mantıklı gelmiyor zaten AA oyunlar en az 50GB 364 GB sistem kime yetecek.

Konsoldan pahalı SSD almakta mantıklı gelmiyor zaten AA oyunlar en az 50GB 364 GB sistem kime yetecek.

Ne dememizi istiyorsunuz anlamadım ki.
İçinizde One X var ancak siz bizim illa sizin istediğiniz konsolu söylememizi ve içinizi rahatlatmak istiyorsunuz anladığım kadarıyla.
Alıp almamak size kalmış biz öneri yapıyoruz yani alan yetmiyorsa size almayın o zaman ne diyelim.

Yok yanlış anlamayın 512 GB olması sıkıntı çıkartır mı diye sormuştum cevap alamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…