Xbox One X mi Series S mi alınır?

Yok yanlış anlamayın 512 GB olması sıkıntı çıkartır mı diye sormuştum cevap alamadım.

Yani bilemiyorum önce oynayacağınız oyunların boyutlarına internetten bakıp karar verin bence.
Hatta One X ile grafik karşılaştırmasına falan da bakın öyle iyice karar verebilirsiniz, kişiden kişiye değişir çünkü yetip yetmemesi.

Ben 1 senedir Series S kullanıyorum kesinlikle tavsiye ederim.depolama kısmı hakkında haklısınız malum Xbox ssdleride çok pahalı ama bunun yerine yanına 1 ya da 2 TB'lik Xbox'ta kullanabileceğinizden emin olduğunuz bir driver alabilirsiniz .X/S optimizasyonlu oyunları bundan oynayamazsınız ama konsolda arasında aktararak oynarsınız. emin olsun yüklemekten çok daha hızlı ben öyle yaptım çok da memnunum.

Hocam anladığım kadarıyla harici bir bellek alıyoruz konsolun ana belleğinden bazı oyunları harici belleğe taşıyoruz oynamak istediğimiz zaman geri ana belleğine indiriyoruz doğru mu anladım?

Hocam anladığım kadarıyla harici bir bellek alıyoruz konsolun ana belleğinden bazı oyunları harici belleğe taşıyoruz oynamak istediğimiz zaman geri ana belleğine indiriyoruz doğru mu anladım?

Evet ama bunu tüm oyunlar için yapmana gerek yok sadece X/S özelleştirmeli oyunlar için gerekiyor ayrıca eğer alırsan ayarlardan yükleme konumunu harici depolama yapmanı da öneririm

Evet ama bunu tüm oyunlar için yapmana gerek yok sadece X/S özelleştirmeli oyunlar için gerekiyor ayrıca eğer alırsan ayarlardan yükleme konumunu harici depolama yapmanı da öneririm.

Series S buldum hocam GTA 5 alınmış tek kollu yanında 500GB bellek veriyorlar 10 bin TL gibi bir fiyatı var mantıklı mı?

Series S buldum hocam GTA 5 alınmış tek kollu yanında 500GB bellek veriyorlar 10 bin TL gibi bir fiyatı var mantıklı mı?

Güncel 2. el piyasasından cok haberim olmasa da fiyat fena durmuyor aslına bakarsanız eğer 500GB ekstra size yetiyorsa alınabilir bir de temizse ama oyuna takılmayın Benim önerim. Game Pass almayı düşünüyorsanız özellikle, düşünmüyorsanızda GTA 5 yanlışım yoksa 500 ya da 600 TL Store'da bunu da fiyatlara bakarken hesaba katabilirsiniz ama ben hesaplı konsol satın almayı tercih etmem şahsen başkasının hesabıyla ne olacağı belli olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…