Xbox One X vs PC

Piyasayı bilmiyorum ama Series S'e çıkmayacaksanız One S ile One X arasında fiyat farkı çoksa One S alınabilir.
Aralarında rahat 1000 lira fark var ayrıca Kızılayda japon oyuncak sarayına bakacağım daha önce Xbox 360 almıştık bir iki kere tamire götürdük adam işini iyi yaptı ayrıca pazarlık da yapabiliriz diye düşünüyorum sonuçta eski müşterisiyiz sizce yapar mı indirim?
Fiyatı farkı olsa bile iki konsoluda deneyimledim yeni nesil oyunlarda ciddi fark var One X alman çok daha iyi olacaktır.
Söylediğiniz iyi oldu ciddi fark varsa one s tercih etmeyeceğim o zaman konuyla pek alakası yok ama one x te Forza horizon 5 kaç FPS ile hangi çözünürlükte çalışıyor onu merak ediyorum

https://www.sahibinden.com/ilan/iki...onsolu-xbox-seri-s-fiyat-son-1197718301/detay hangi ildesiniz bilmiyorum hocam bunu değerlendirebilirsiniz Param Güvende ile bulunuyor Param Güvende'sız de 6K ya Series S var.
farkı size şöyle söyleyeyim büyük bir performans farkı var şimdiki Series S ve Series X gibi aralarında az performans yok One X ile One S arasında büyük bir fark var.

Aralarında rahat 1000 lira fark var ayrıca Kızılay'da Japon oyuncak sarayına bakacağım daha önce Xbox 360 almıştık bir iki kere tamire götürdük adam işini iyi yaptı ayrıca pazarlık da yapabiliriz diye düşünüyorum sonuçta eski müşterisiyiz sizce yapar mı indirim?

Söylediğiniz iyi oldu ciddi fark varsa One S tercih etmeyeceğim o zaman konuyla pek alakası yok ama One X te Forza Horizon 5 kaç FPS ile hangi çözünürlükte çalışıyor onu merak ediyorum

One X 4K destekliyor One S 1080p

https://www.sahibinden.com/ilan/iki...onsolu-xbox-seri-s-fiyat-son-1197718301/detay hangi ildesiniz bilmiyorum hocam bunu değerlendirebilirsiniz Param Güvende ile bulunuyor Param Güvende'sız de 6K ya Series S var.
farkı size şöyle söyleyeyim büyük bir performans farkı var şimdiki Series S ve Series X gibi aralarında az performans yok One X ile One S arasında büyük bir fark var.
Sağolun hocam benim için ucuz ilan arayıp linkini koymanız ama kolsuz güç kablosuz zaten bu yüzden bu kadar ucuza satabiliyorlar ben böyle bir kısıtlama yapmak istemiyorum mantıksız çünkü.. Evet One s ile One X arasında 4.6 Tflops devasa bir güç farkı var siz daha iyi diyorsanız tercihim one x ten yana olacak herkese teşekkür ediyorum verdiğiniz öneriler için konu burada kapanmıştır

Sağolun hocam benim için ucuz ilan arayıp linkini koymanız ama kolsuz güç kablosuz zaten bu yüzden bu kadar ucuza satabiliyorlar ben böyle bir kısıtlama yapmak istemiyorum mantıksız çünkü.. Evet One s ile One X arasında 4.6 Tflops devasa bir güç farkı var siz daha iyi diyorsanız tercihim one x ten yana olacak herkese teşekkür ediyorum verdiğiniz öneriler için konu burada kapanmıştır
Konsolu aldığım zaman buraya yazarım haberiniz olur konu tam olarak kapanmadı

Konsolu aldığım zaman buraya yazarım haberiniz olur konu tam olarak kapanmadı
Maalesef konsol almaya gücüm yetmedi o yüzden indirimden geforce now 12 aylık ile Xbox pc gamepass aldım gene de yardımınız için sağolun.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı