THEHAYDAR Femtopat Katılım 12 Haziran 2025 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2025 #1 Merhaba. Xbox One X (tanıdık yok hâlâ arıyorum) mi daha iyi PlayStation 4 Pro 1TB (tanıdık güvenilir var) hangisi daha iyi? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Temmuz 2025
Merhaba. Xbox One X (tanıdık yok hâlâ arıyorum) mi daha iyi PlayStation 4 Pro 1TB (tanıdık güvenilir var) hangisi daha iyi?
HakanXD Kilopat Cep Doktoru Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 5.314 Çözümler 45 Yer Bursa 7 Temmuz 2025 #2 THEHAYDAR dedi: Merhaba. Xbox One X (tanıdık yok hâlâ arıyorum) mi daha iyi PlayStation 4 Pro 1TB (tanıdık güvenilir var) hangisi daha iyi? Genişletmek için tıkla... Niye One X kovaliyorsun Series S baksana, exclusive oyunlara merakınız yoksa Xbox alın.
THEHAYDAR dedi: Merhaba. Xbox One X (tanıdık yok hâlâ arıyorum) mi daha iyi PlayStation 4 Pro 1TB (tanıdık güvenilir var) hangisi daha iyi? Genişletmek için tıkla... Niye One X kovaliyorsun Series S baksana, exclusive oyunlara merakınız yoksa Xbox alın.
THEHAYDAR Femtopat Katılım 12 Haziran 2025 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2025 #3 HakanXD dedi: Niye One X kovaliyorsun Series S baksana, exclusive oyunlara merakınız yoksa Xbox alın. Genişletmek için tıkla... Series S alacaktımda depolama çok az işletim sistemi çok yiyor boşta 254 GB boş kalıyor.
HakanXD dedi: Niye One X kovaliyorsun Series S baksana, exclusive oyunlara merakınız yoksa Xbox alın. Genişletmek için tıkla... Series S alacaktımda depolama çok az işletim sistemi çok yiyor boşta 254 GB boş kalıyor.