Xbox One X vs PlayStation 4 vs PlayStation 4 Slim

Bu bütçeye 2. el Series S zorlanır ama bulamazsanız da belirteyim ki One X görüntü olarak çok daha iyi bir performans sunar özellikle RDR 2 de ve Forza serisini sadece Xbox ve bilgisayarda oynayabilirsiniz. Öte yandan şöyle de bir şey varki PS4 bir sürü şaheser niteliğinde özel oyunlara sahip. Yani daha iyi görüntü kalitesi ve Forza için Xbox mu yoksa özel oyunları için PS4 mü? Ben olsam Xbox'ı çok seven ve yıllardır kullanan biri olarak Series S bulmaya çalışırdım bulamazsam PS4 alırdım.

Bu konsolların hiç birisinde Fifa'nin yeni nesil sürümünü oynayamazsın, Xbox series S'e bütceni zorlaman gerekiyor, geride kaldilar bu saatten sonra alinmaz.

Oynadığınız oyunlara bakınca One X çok daha mantıklı. Zaten daha da güçlü bir cihaz.

Sizce hangisi? İkinci el bütçe 6000 ₺
Pes FIFA RDR2 Forza 5 vb oyunlar oynayacağım.
Saydığınız oyunlarda One X, daha iyi bir görsel kalite sunar. Rdr 2 One X'de öyle güzel görünüyor ki anlatamam.

Sitesinden baktım FC24 Xbox One X ile uyumlu.
Series S'e çıkacak bazı yeni FIFA oyunları One X'in 10 yıl önce çıkan fosil kardeşi Xbox One sebebiyle çıkmayacak. One X'e ne kadarlık bir süre de gelip gelmeyeceği belirsiz fakat 3-4 sene daha çıkar diye düşünüyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı