O omeerc Kilopat Katılım 11 Mart 2019 Mesajlar 714 Çözümler 4 2 Ocak 2024 #11 591529 dedi: PS4 Pro'da ekstra souls olarak Bloodborne var, Xbox'da dediğiniz gibi Forza serisi var. 1 oyun için Forza serisinden vazgeçmek, daha düşük performans almak ve neredeyse 1.5 katı konsol parası vermek istiyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Aradığım cevap Xbox alacağım çok teşekkür ediyorum.
591529 dedi: PS4 Pro'da ekstra souls olarak Bloodborne var, Xbox'da dediğiniz gibi Forza serisi var. 1 oyun için Forza serisinden vazgeçmek, daha düşük performans almak ve neredeyse 1.5 katı konsol parası vermek istiyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Aradığım cevap Xbox alacağım çok teşekkür ediyorum.
fflamee Hectopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 53 Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: Gigabyte B550m / İşlemci: Ryzen 5 5500 / Ekran Kartı: Gigabyte AMD Radeon RX 6600 / RAM: GoodRam IRDM X16Gb (8x2) 3200mhz / Güç Kaynağı: PowerBoost Fury 650W / Kasa: GameBooster GB-X223B / Monitör: Asus VG248QG 24" 165Hz 0.5ms / Kulaklık: Steelseries Arctis Nova 3 / Mouse: Steelseries Aerox 3 Snow Wireled / Klavye: Steelseries Apex 3 TKL Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2024 #12 omeerc dedi: Souls oynamak istiyorum ve Forza, Forza PS de yok zaten ama souls olarak hangisinde daha çok seçenek var bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam aynı diye biliyorum 1-2 istisna haricinde. En mantıklısı One X.
omeerc dedi: Souls oynamak istiyorum ve Forza, Forza PS de yok zaten ama souls olarak hangisinde daha çok seçenek var bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam aynı diye biliyorum 1-2 istisna haricinde. En mantıklısı One X.