Yavuz_Çetin Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 59 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2023 #11 Ethem Efe dedi: Bu ay muhteşem oyunlar gelecek, starfield gibi. Genişletmek için tıkla... Açıkçası hala daha PS+'ın önde olduğunu düşünüyorum Özel oyunlardan. İyi oyunlar geleceğinden ben de aldım bu arada Game Pass.
Ethem Efe dedi: Bu ay muhteşem oyunlar gelecek, starfield gibi. Genişletmek için tıkla... Açıkçası hala daha PS+'ın önde olduğunu düşünüyorum Özel oyunlardan. İyi oyunlar geleceğinden ben de aldım bu arada Game Pass.
Efetrkr Hectopat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 1.530 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Sistem Özellikleri Xbox One X Jedi Fallen Order Edition 1TB 4K UHD Xbox 8.Nesil kontrolcü 2x LG 42LD45ZA FHD TV Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2023 #12 Yavuz_Çetin dedi: Ama hala adam akıllı bir özel oyunu yok. Ayrıca konsollar zaten belirli bir FPS'e sabittir. Yine aynı FPS'i göreceksiniz gibi düşünün. En son Gamepass de yavaştan gitmeye başladı. Güç olarak bahsetmiyordum ama siz bilirsiniz. Mesajda da yazdığım gibi. Genişletmek için tıkla... Forza Horizon 5'e noluyor?
Yavuz_Çetin dedi: Ama hala adam akıllı bir özel oyunu yok. Ayrıca konsollar zaten belirli bir FPS'e sabittir. Yine aynı FPS'i göreceksiniz gibi düşünün. En son Gamepass de yavaştan gitmeye başladı. Güç olarak bahsetmiyordum ama siz bilirsiniz. Mesajda da yazdığım gibi. Genişletmek için tıkla... Forza Horizon 5'e noluyor?
Yavuz_Çetin Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 59 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2023 #13 Efetrkr dedi: Forza Horizon 5'e noluyor? Genişletmek için tıkla... PC'de de var. Daha az önce oynayıp alan yok diye silmek zorunda kaldım.
Efetrkr dedi: Forza Horizon 5'e noluyor? Genişletmek için tıkla... PC'de de var. Daha az önce oynayıp alan yok diye silmek zorunda kaldım.
gevsek_uzman Hectopat Katılım 16 Nisan 2022 Mesajlar 567 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2023 #14 Cihaz olarak Xbox daha iyi ama zaten PS4 Xbox One yarışını genel olarak kazanan PS'dir.
Ranny Hectopat Katılım 22 Aralık 2022 Mesajlar 1.179 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2023 #15 Efetrkr dedi: Xbox One X •/• 40 daha iyi. PS4 Pro 4.2 teraflopsken Xbox One X 6 teraflop. Ayrıca PS4 Pro 8 GB RAM'e sahipken Xbox One X 12 GB RAM'e sahip. Genişletmek için tıkla... Ethem Efe dedi: Yanlış, one x daha güçlü. Genişletmek için tıkla... Güç olarak belki ancak Xbox'ın kendine ait bir oyunu var mı? PS+ gibi daha birçok özellik var. Bana gelip Gamepass'ten bahsetmeyin. Efetrkr dedi: Forza Horizon 5'e noluyor? Genişletmek için tıkla... Microsoft kendisi mi yaptı? Hayır, satın aldığı şirkete yaptırdı.
Efetrkr dedi: Xbox One X •/• 40 daha iyi. PS4 Pro 4.2 teraflopsken Xbox One X 6 teraflop. Ayrıca PS4 Pro 8 GB RAM'e sahipken Xbox One X 12 GB RAM'e sahip. Genişletmek için tıkla... Ethem Efe dedi: Yanlış, one x daha güçlü. Genişletmek için tıkla... Güç olarak belki ancak Xbox'ın kendine ait bir oyunu var mı? PS+ gibi daha birçok özellik var. Bana gelip Gamepass'ten bahsetmeyin. Efetrkr dedi: Forza Horizon 5'e noluyor? Genişletmek için tıkla... Microsoft kendisi mi yaptı? Hayır, satın aldığı şirkete yaptırdı.
Efetrkr Hectopat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 1.530 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Sistem Özellikleri Xbox One X Jedi Fallen Order Edition 1TB 4K UHD Xbox 8.Nesil kontrolcü 2x LG 42LD45ZA FHD TV Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2023 #16 Ranny dedi: Güç olarak belki ancak Xbox'ın kendine ait bir oyunu var mı? PS+ gibi daha birçok özellik var. Bana gelip Gamepass'ten bahsetmeyin. Genişletmek için tıkla... Forza Horizon 5 ten bahsedeceğim. Ranny dedi: Güç olarak belki ancak Xbox'ın kendine ait bir oyunu var mı? PS+ gibi daha birçok özellik var. Bana gelip Gamepass'ten bahsetmeyin. Microsoft kendisi mi yaptı? Hayır, satın aldığı şirkete yaptırdı. Genişletmek için tıkla... Sony'nin kendi oyunu var mı ?
Ranny dedi: Güç olarak belki ancak Xbox'ın kendine ait bir oyunu var mı? PS+ gibi daha birçok özellik var. Bana gelip Gamepass'ten bahsetmeyin. Genişletmek için tıkla... Forza Horizon 5 ten bahsedeceğim. Ranny dedi: Güç olarak belki ancak Xbox'ın kendine ait bir oyunu var mı? PS+ gibi daha birçok özellik var. Bana gelip Gamepass'ten bahsetmeyin. Microsoft kendisi mi yaptı? Hayır, satın aldığı şirkete yaptırdı. Genişletmek için tıkla... Sony'nin kendi oyunu var mı ?
Ranny Hectopat Katılım 22 Aralık 2022 Mesajlar 1.179 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2023 #17 Efetrkr dedi: Forza Horizon 5 ten bahsedeceğim. Sony'nin kendi oyunu var mı ? Genişletmek için tıkla... Özel oyunları var.
Efetrkr dedi: Forza Horizon 5 ten bahsedeceğim. Sony'nin kendi oyunu var mı ? Genişletmek için tıkla... Özel oyunları var.
Famronty Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 7.644 Makaleler 1 Çözümler 128 Yer Ankara 17 Haziran 2023 #18 Yine başladı Sony-Microsoft kavgası. One X açık ara birçok oyunda daha iyi grafik ve çözünürlük sunuyor fakat exclusive oyunları oynamak istiyorsanız PS4 alın. Üçüncü parti oyun oynayacağım diyorsanız da gereksiz yere PS almayın.
Yine başladı Sony-Microsoft kavgası. One X açık ara birçok oyunda daha iyi grafik ve çözünürlük sunuyor fakat exclusive oyunları oynamak istiyorsanız PS4 alın. Üçüncü parti oyun oynayacağım diyorsanız da gereksiz yere PS almayın.