Dr. Who Hectopat Katılım 18 Şubat 2023 Mesajlar 1.177 Çözümler 2 20 Ocak 2025 #11 UwUt00 dedi: Hocam bir ilan buldum dolapta 9000 gibi bir fiyatı var neden sordunuz ki. Genişletmek için tıkla... Hocam bende konsol bakıyorum da gardrop,dolap gibi sitelerde fiyatları pahalı geliyor tam piyasayı bilmediğim için birde bütçem az olduğu için sordum
UwUt00 dedi: Hocam bir ilan buldum dolapta 9000 gibi bir fiyatı var neden sordunuz ki. Genişletmek için tıkla... Hocam bende konsol bakıyorum da gardrop,dolap gibi sitelerde fiyatları pahalı geliyor tam piyasayı bilmediğim için birde bütçem az olduğu için sordum
UwUt00 Femtopat Katılım 25 Eylül 2024 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2025 #12 Dr. Who dedi: Hocam bende konsol bakıyorum da gardrop, dolap gibi sitelerde fiyatları pahalı geliyor tam piyasayı bilmediğim için bir de bütçem az olduğu için sordum. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam gözlemlediğim kadarıyla 9-8 arası ama daha ucuza da zorlarsan bulabilirsin bence.
Dr. Who dedi: Hocam bende konsol bakıyorum da gardrop, dolap gibi sitelerde fiyatları pahalı geliyor tam piyasayı bilmediğim için bir de bütçem az olduğu için sordum. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam gözlemlediğim kadarıyla 9-8 arası ama daha ucuza da zorlarsan bulabilirsin bence.