yiğit büber Decapat Katılım 20 Şubat 2023 Mesajlar 195 19 Aralık 2023 #1 Elimde Xbox One X var ve açılırken biraz yavaş açılıyor. Galiba içinde HDD var ve ben bu HDD'yi çıkarıp Samsung 870 QVO SSD takmak istiyorum. Böyle bir şey mümkün mü? Ve taktım diyelim içine işletim sistemini nasıl kuracağım? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Aralık 2023
Elimde Xbox One X var ve açılırken biraz yavaş açılıyor. Galiba içinde HDD var ve ben bu HDD'yi çıkarıp Samsung 870 QVO SSD takmak istiyorum. Böyle bir şey mümkün mü? Ve taktım diyelim içine işletim sistemini nasıl kuracağım?
utkuymus Hectopat Katılım 15 Temmuz 2021 Mesajlar 1.987 Çözümler 16 Yer Esenyurt İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Aralık 2023 #2 Takılır. SSD takmak çok kolay video ekte. XBOX yazılımını flaşa atacaksın o kuracak. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Takılır. SSD takmak çok kolay video ekte. XBOX yazılımını flaşa atacaksın o kuracak. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et