Efetrkr Hectopat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 1.530 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Sistem Özellikleri Xbox One X Jedi Fallen Order Edition 1TB 4K UHD Xbox 8.Nesil kontrolcü 2x LG 42LD45ZA FHD TV Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2023 #1 Arkadaşlar merhaba. Bu yaz Xbox One X'imi satıp Series S'e geçmeyi planlıyorum. Sizce değer mi?
Famronty Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 7.643 Makaleler 1 Çözümler 128 Yer Ankara 5 Haziran 2023 #2 Bence değmez. One X zaten yeterince güçlü bir konsol. Sıfırdan satın alacak olsan o zaman Series S önerebilirdim fakat halihazırda neredeyse dengi bir konsola sahipsin. Fakat bazı çıkmamış yeni nesil oyunları oynamak istiyorsan alabilirsin.
Bence değmez. One X zaten yeterince güçlü bir konsol. Sıfırdan satın alacak olsan o zaman Series S önerebilirdim fakat halihazırda neredeyse dengi bir konsola sahipsin. Fakat bazı çıkmamış yeni nesil oyunları oynamak istiyorsan alabilirsin.
basar55 Hectopat Katılım 3 Kasım 2020 Mesajlar 584 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2023 #3 Yükleme sürelerini düşürmek ve yeni nesil oyunları oynamak istiyorsan geçebilirsin. Ama performans olarak neredeyse denkler.
Yükleme sürelerini düşürmek ve yeni nesil oyunları oynamak istiyorsan geçebilirsin. Ama performans olarak neredeyse denkler.