Xbox One'da Game Pass ile alınan oyunlar indirilip iptal edilirse oynanabilir mi?

6000 - 7000.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam bizde Steam indirimlerini bekliyoruz Xbox pişmanlıktır

PS4 Pro alın oyunlar biraz pahalı ama olsun Sony pişman etmez hocam

Hocam bizde Steam indirimlerini bekliyoruz Xbox pişmanlıktır

PS4 Pro alın oyunlar biraz pahalı ama olsun Sony pişman etmez hocam

Hocam amacım zaten sadece konsol almak bir de 10 20 oyun falan ekstra 1000 2000 TL bayamam Game Pass gibi aylık bir şey olursa olur.

Hocam amacım zaten sadece konsol almak bir de 10 20 oyun falan ekstra 1000 2000 TL bayamam Game Pass gibi aylık bir şey olursa olur.
Siz bilirsiniz hocam. Ben ps 4 pro diyorum 5 sene kullandım tık demedi E haliyle oyunlar pahalı ama indirimlerde alırsınız hocam.

Hocam 2. ellere pek güvenemiyorum bir de yaşadığım bölgede pek ilan bulamadım.

Siz bilirsiniz hocam. Ben PS 4 Pro diyorum 5 sene kullandım tık demedi e haliyle oyunlar pahalı ama indirimlerde alırsınız hocam.

Hocam çoğu amacım FIFA 23 veya PES oynamak bir de arada CoD gibi oyunlar.

Ama konsol işine bulaşmayın derim. Çok alternefiniz yok oyun dışında. R5 5500 Rx 6600 2. el toplarsanız ucuza getirebilirsniz.

Ama konsol işine bulaşmayın derim. Çok alternefiniz yok oyun dışında. R5 5500 RX 6600 2. el toplarsanız ucuza getirebilirsniz.

Bilgisayarım var ama diz üstü ben evde oynamak için bir konsol istiyorum bilgidayar çok ısınıyor.

Tamam işte Series S alın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…