Xbox One'da klavye ve fare mi, gamepad mi?

NvidiaUser4

Centipat
Daha fazla  
Dediğim gibi, bir Xbox One ve bir de laptopum var, 1-2yıldır klavye ve mouse ile Fortnite, Rocket League vb. oyunlar oynuyorum, sizce Xbox'umda bunları gamepad ile mi yoksa klavye mouse ile mi oynamalıyım? Klavye mouse mantıklı gibi ama insan da kol ne işe yarayacak o zaman diye düşünmeden edemiyor (Bir yandan da alışmak zor diyorum kola)

Son düzenleyen: Moderatör:
Nasıl rahat ediyorsan öyle oyna. İnsanların ne düşündüğü değil neyden keyif aldığın önemli.

Rekabetçi oyunlar klavye fare ile daha iyi oynanır. Bence klavye fare devam et. Hikayeli oyun oynarken kol kullan.

Kola alışırsın kısa sürede, kol daha rahat.

Gamepad bence daha iyi fakat anladığım kadarıyla klavye fareye alışmışsınız gamepade alışmak zorlayabilir. Kendimden biliyorum bende gamepade alıştım klavye fare ile hiç oynayamıyorum. Sorunun cevabı cümlenizde saklı hangisine alıştıysanız o daha iyi olur.

Rekabetçi oyunlar klavye fare ile daha iyi oynanır. Bence klavye fare devam et. Hikayeli oyun oynarken kol kullan.

Evet, ben de aynı fikirdeyim fakat insan da o zaman kolu niye aldın diye düşünüyor, konsol almayıp PC yenileseydin diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…