XOne ilk çıktığında belli başlı sıkıntıları vardı. Mesela konsolun HDD'sinde kalan boş alan gösterilmiyordu. Ve oyunların iddia edilen 1080p'de değil 720p ve 900p aralığında oynattığı söyleniyordu. Bu ve daha bilmediğim problemlerde bir düzeltme çalışması oldu mu? Ve bunlara dayanarak Xbox One ülkemize ayak bastığında satın alınır mı? (PS4'un grafik gücü daha fazla diye sakın zıplamayın arada 300-400 shader farkı var fazlası değil)
Çözünürlük konusunda haziran ayında bir güncelleme aldı xbox one ve çıkacak oyunların 720 - 900 yerine 1080p çözünürlükte olacağı söylendi. Fakat bir konsolun olmazsa olmazı exclusive game konusunda ne gamescom 2014'te ne de resmi sitelerinde pek kayda değer bir hareket yok. PS4 özellikle 2015'te bu konudaki üstünlüğünü baya bi pekiştireceğe benziyor.
Anladım. Çok deli bir exclusiveci değilim. PS4 o yandan pek cezbetmiyor. FIFA olsun NBA olsun yeter bana. Hoş bir HALO sever olduğumdan XOne bir adım önde benim için. Galiba Advanced Warfare edition çıkacakmış. Onu almayı düşünüyorum eğer ülkemize gelirse.
Bence alma bu kişisel görüşüm ama, Xbox alma çünkü çoğu oyununu Türkçe çıkarmıyor, Exclusive oyunları okadar iyi değil. Çok kalın , Donanım olarak bile PS4 önde. (Xbox'dan nefret etmiyorum, bende almayı düşünüyordum.)
Bence alma bu kişisel görüşüm ama, Xbox alma çünkü çoğu oyununu Türkçe çıkarmıyor, Exclusive oyunları okadar iyi değil. Çok kalın , Donanım olarak bile PS4 önde. (Xbox'dan nefret etmiyorum, bende almayı düşünüyordum.)
Exclusive takıntım olmadığını belirmiştim. Bir oyunun Türkçe olup olmaması pek alakadar etmez beni. İngilizce oyunu oynamak benim için daha önemli. Donanım olarak ne kadar önde PS4 biraz belirtir misin?
Exclusive takıntım olmadığını belirmiştim. Bir oyunun Türkçe olup olmaması pek alakadar etmez beni. İngilizce oyunu oynamak benim için daha önemli. Donanım olarak ne kadar önde PS4 biraz belirtir misin?
Oyunun Türkçe olmasının Türkiye ekonomisine bir etkisi yok fazlası ile. Ne zaman Türk yapımcılar konsollara oyun çıkarmaya başlar o zaman Türkçe değer kazanır tam olarak. Donanımsal olarak aralarında sadece 400 küsür shader var. Karşılaştırmayı izlemedim ama 2013 tarihli olduğu yandan bu yana çok fazla değişim var Xbox'ta. Donanımsal olarak iki makine de neredeyse aynı.
Oyunun Türkçe olmasının Türkiye ekonomisine bir etkisi yok fazlası ile. Ne zaman Türk yapımcılar konsollara oyun çıkarmaya başlar o zaman Türkçe değer kazanır tam olarak. Donanımsal olarak aralarında sadece 400 küsür shader var. Karşılaştırmayı izlemedim ama 2013 tarihli olduğu yandan bu yana çok fazla değişim var Xbox'ta. Donanımsal olarak iki makine de neredeyse aynı.