Xbox One'ye emulator yüklenir mi?

Daha fazla  
Merhaba, ben kendim para biriktirerek bir ikinci el Xbox One satın aldım, ve ben retro oyun aşığı olarak "PS2, NES, snes, GameCube" oyunlarına bayılıyorum ve bu oyunları Xbox One konsoluma emulator olarak yüklemek istiyorum, bu mümkün mü acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, ben kendim para biriktirerek bir ikinci el Xbox One satın aldım, ve ben retro oyun aşığı olarak "PS2, NES, snes, GameCube" oyunlarına bayılıyorum ve bu oyunları Xbox One konsoluma emulator olarak yüklemek istiyorum, bu mümkün mü acaba?

Mümkün ama Xbox One'da iyi performans verir mi bilmiyorum. Xbox series için yükleme videoları var aynı şekilde One için de yükleyebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Xbox konusunda fikrim yok ama ben çoğu platformda RetroArch kullanıyorum. Çok fazla çeşit barındırıyor içinde. GameBoy, PS filan da var mesela. RetroArch'ı Xbox'a kurmak için böyle bir link buldum ama çalışır mı bilmem: How to Install RetroArch on Xbox One or Series X/S - Make Tech Easier

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı