S Sam4 Kilopat Katılım 11 Ekim 2016 Mesajlar 81 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600 RX 6600 GSKILL 8 GB RAM Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2023 #1 Xbox hesabımı diğer bilgisayarıma bağladığımdan beri ana bilgisayarımda yüklediğim oyunlara giremiyorum oturum açılıyorda kalıyor. Diğer bilgisayarımdan hesaptan çıkış yaptım ama gene de düzelmedi böyle kalıyor. Nasıl çözebilirim?
Xbox hesabımı diğer bilgisayarıma bağladığımdan beri ana bilgisayarımda yüklediğim oyunlara giremiyorum oturum açılıyorda kalıyor. Diğer bilgisayarımdan hesaptan çıkış yaptım ama gene de düzelmedi böyle kalıyor. Nasıl çözebilirim?
Berkozg Decapat Katılım 3 Mart 2023 Mesajlar 404 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2023 #2 Reis bende giremiyorum aynı sorunu veriyor normal internet sitesinden Xbox a da giremiyorum sunucularında sorun var herhalde
Reis bende giremiyorum aynı sorunu veriyor normal internet sitesinden Xbox a da giremiyorum sunucularında sorun var herhalde
S Sam4 Kilopat Katılım 11 Ekim 2016 Mesajlar 81 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600 RX 6600 GSKILL 8 GB RAM Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2023 #3 Berkozg dedi: Reis bende giremiyorum aynı sorunu veriyor normal internet sitesinden Xbox a da giremiyorum sunucularında sorun var herhalde Genişletmek için tıkla... Şimdi bir daha baktım da bazı oyunlarda açıyor bazılarında hala aynı garip aynı hatayı farklı bir oyunda daha almaya başladım bunun çözümü yok mu ya Son düzenleme: 2 Nisan 2023
Berkozg dedi: Reis bende giremiyorum aynı sorunu veriyor normal internet sitesinden Xbox a da giremiyorum sunucularında sorun var herhalde Genişletmek için tıkla... Şimdi bir daha baktım da bazı oyunlarda açıyor bazılarında hala aynı garip aynı hatayı farklı bir oyunda daha almaya başladım bunun çözümü yok mu ya
Serhat_0612 Hectopat Katılım 8 Nisan 2022 Mesajlar 559 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2023 #4 Sorunu Çözebildiniz mi?
GKarahan Kilopat Katılım 22 Mayıs 2018 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gamer 29 Ekim 2023 #5 Sorunu çözebilen var mı?
Serhat_0612 Hectopat Katılım 8 Nisan 2022 Mesajlar 559 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2023 #6 Yok mu bu gizemi çözebilen?