Oynarsın direk Xbox kolu olarak görür sistem zaten. Nasıl MSI ve ASUS gibi firmalardan kol aldığında tak çalıştır oynayabiliyorsan aynısı. Bu kol 9. nesilden daha iyi bir kol hatta.
9. nesil kolu yaptırmak en ufak sorunda 1000TL'den başlıyor ki sorun çıkarma ihtimali daha yüksek bir kol zaten.
Hocam 2 senede menu tuşu membrane'i bozuldu ve stick drift yedi elimdeki 9. nesil üstüne 20 santim mesafeden standından düştü şuan içinde şıngırtı ediyor birşey ben içini açamıyorum ona uygun vida ucum kayboldu diye.
Hocam 2 senede menu tuşu Membrane'i bozuldu ve stick drift yedi elimdeki 9. nesil üstüne 20 santim mesafeden standından düştü şu an içinde şıngırtı ediyor bir şey ben içini açamıyorum ona uygun vida ucum kayboldu diye.
Vallahi helal olsun hocam ne diyeyim yani temiz kullaninca problem cikartmiyor, ben dahil 5 arkadasim da 9. nesil kullaniyor 2-3 senedir hala bir problem cikmadi hicbirimizde, tabii ki teknoloji sans isi tamamen
Vallahi helal olsun hocam ne diyeyim yani temiz kullaninca problem cikartmiyor, ben dahil 5 arkadasim da 9. nesil kullaniyor 2-3 senedir hala bir problem cikmadi hicbirimizde, tabii ki teknoloji sans isi tamamen
Tamam da bozulması daha garanti bir kolu almak mı senin içini daha rahatlatır yoksa daha güncel teknoloji ile daha zor bozulma ihtimali olan bir kol mu ?
Arkadaş isterse incelemelere baksın beğenirse alıp dener hoşuna giderse 2.'yi alır. Beğenmezse Xbox 9. nesil alır. Ben yeni bir 9. nesile o paraları vermeyi doğru bulmuyorum aldıktan sonra masrafı da bitmiyor.
Incelemelere bakip karar vermeniz daha iyi olur, arkadasin attığı kol gercekten saglam ürün cok iyi bir kol aslinda, ama Türkiye'de oldugumuz icin garanti konusunda pek guvenemiyorum. Yine de sizin bileceginiz is hocam iyi Sosyaller dilerim
Sıkılmadınızmı şu kolu önermelere? Cumhuriyetin kuruluşunu görecekti az daha erken çıksaydı. Bu kadar eski ve abartılan bir kolun bu kadar sevildiğini daha önce görmedim.