Famronty Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 7.644 Makaleler 1 Çözümler 128 Yer Ankara 6 Mart 2024 #1 Frostpunk 2 Türkçe dil desteği ile ilk günden Game Pass'e eklenecekmiş. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleme: 6 Mart 2024
Frostpunk 2 Türkçe dil desteği ile ilk günden Game Pass'e eklenecekmiş. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
D dovahkiin1103 Decapat Katılım 31 Ağustos 2023 Mesajlar 193 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2024 #2 Roblox ne alaka? XBOX batmış.
4 455146 Kilopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 6.098 Makaleler 1 Çözümler 60 6 Mart 2024 #3 Kunitsu-gami ne öyle ya? Capcom nasıl böyle bir projeye para harcıyor anlayamadım.
Famronty Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 7.644 Makaleler 1 Çözümler 128 Yer Ankara 6 Mart 2024 #4 dovahkiin1103 dedi: Roblox ne alaka? XBOX batmış. Genişletmek için tıkla... Bunlar tamamiyle Xbox'ın geliştirdiği oyunlar değil. İş birliği yaptığı firmaların oyunlarının sunumu da var.
dovahkiin1103 dedi: Roblox ne alaka? XBOX batmış. Genişletmek için tıkla... Bunlar tamamiyle Xbox'ın geliştirdiği oyunlar değil. İş birliği yaptığı firmaların oyunlarının sunumu da var.
Zatoichi Kilopat Katılım 5 Ağustos 2020 Mesajlar 1.785 Çözümler 9 6 Mart 2024 #5 Persona 3 DLC'si çok iyi oldu oyunu yeni bitirmiştim sevindim.
D dovahkiin1103 Decapat Katılım 31 Ağustos 2023 Mesajlar 193 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2024 #6 Famronty dedi: Bunlar tamamiyle Xbox'ın geliştirdiği oyunlar değil. İş birliği yaptığı firmaların oyunlarının sunumu da var. Genişletmek için tıkla... Biliyorum da Roblox da göstermezsin arkadaş. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Mart 2024
Famronty dedi: Bunlar tamamiyle Xbox'ın geliştirdiği oyunlar değil. İş birliği yaptığı firmaların oyunlarının sunumu da var. Genişletmek için tıkla... Biliyorum da Roblox da göstermezsin arkadaş.
alasakarama Hectopat Katılım 2 Mayıs 2023 Mesajlar 2.190 Çözümler 31 8 Mart 2024 #7 dovahkiin1103 dedi: Biliyorum da Roblox da göstermezsin arkadaş. Genişletmek için tıkla... Öyle diyorsunuz da Roblox'u milyonlar oynuyor, çok popüler bir oyun. Bize hitap etmiyor sadece. "Roblox currently has 70.2 million daily and over 216 million monthly active users." Bir siteden aldım bunu mesela. 2024 rakamları.
dovahkiin1103 dedi: Biliyorum da Roblox da göstermezsin arkadaş. Genişletmek için tıkla... Öyle diyorsunuz da Roblox'u milyonlar oynuyor, çok popüler bir oyun. Bize hitap etmiyor sadece. "Roblox currently has 70.2 million daily and over 216 million monthly active users." Bir siteden aldım bunu mesela. 2024 rakamları.
D dovahkiin1103 Decapat Katılım 31 Ağustos 2023 Mesajlar 193 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2024 #8 alasakarama dedi: Öyle diyorsunuz da Roblox'u milyonlar oynuyor, çok popüler bir oyun. Bize hitap etmiyor sadece. "Roblox currently has 70.2 million daily and over 216 million monthly active users." Bir siteden aldım bunu mesela. 2024 rakamları. Genişletmek için tıkla... alasakarama dedi: Öyle diyorsunuz da Roblox'u milyonlar oynuyor, çok popüler bir oyun. Bize hitap etmiyor sadece. "Roblox currently has 70.2 million daily and over 216 million monthly active users." Bir siteden aldım bunu mesela. 2024 rakamları. Genişletmek için tıkla... Haklısın.
alasakarama dedi: Öyle diyorsunuz da Roblox'u milyonlar oynuyor, çok popüler bir oyun. Bize hitap etmiyor sadece. "Roblox currently has 70.2 million daily and over 216 million monthly active users." Bir siteden aldım bunu mesela. 2024 rakamları. Genişletmek için tıkla... alasakarama dedi: Öyle diyorsunuz da Roblox'u milyonlar oynuyor, çok popüler bir oyun. Bize hitap etmiyor sadece. "Roblox currently has 70.2 million daily and over 216 million monthly active users." Bir siteden aldım bunu mesela. 2024 rakamları. Genişletmek için tıkla... Haklısın.