Xbox PC EA Play ne zaman gelecek?

PC için Xbox Game Pass veya daha pahalı olan Xbox Game Pass Ultimate sınıfına abone olan bilgisayar oyuncularının, Windows makinelerde EA Play'e erişene kadar biraz daha beklemesi gerekecek. Bugün Microsoft, EA Play'in Xbox Game Pass kapsamında PC'ye 2021'de geleceğini duyurdu. Başlangıçta, ortaklığın 2020'de yürürlüğe girmesi gerekiyordu.

Bende az daha Steam üzerinden EA Play satın almak üzereydim ki Xbox Game Pass servisine geleceğini gördüm vazgeçtim derken hala gelmediğini gördüm kararsız kaldım. Sizce Steam üzerinden satın alsam mı?

Bende az daha Steam üzerinden EA Play satın almak üzereydim ki Xbox Game Pass servisine geleceğini gördüm vazgeçtim derken hala gelmediğini gördüm kararsız kaldım. Sizce Steam üzerinden satın alsam mı?
Bu gidişle biraz zor gelir :D yazdan beri gelecek diyorlar ama sürekli erteleniyor

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı