Çözüldü Xbox PC Game Pass aboneliği bitmesine rağmen oyun oynanıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

gunesbozan

Centipat
Daha fazla  
Abonelik bitirdim ancak bitince ne olduğunu görmek için Minecraft'ı açık bıraktım hatta bir ara Minecraft açıkken Valorant oynadığım için Valorant çöktü ama abonelik bitmeden önce ve bittiği tarihe geçerken yani 31 Ekim saat 23:59 gibi açtım ve bekledim şu an 1 Kasım abonelik bitti ancak Minecraft'ı hala oynayabiliyorum. Şimdi ben kapatıp geri açsam bir daha girebilir miyim yoksa yemez mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Kanka abonelik bitince 3-5 gun icinde yenilemen icin sure veriyor eger yenilemezsen butun haklarin gidiyor yani oynayazmazsin.
Mesela abonelik bugün bittiyse Max 3 gun daha oynayabilirsin. Netflix gibi dusun.
Kanka abonelik bitince 3-5 gun icinde yenilemen icin sure veriyor eger yenilemezsen butun haklarin gidiyor yani oynayazmazsin.
Mesela abonelik bugün bittiyse Max 3 gun daha oynayabilirsin. Netflix gibi dusun.

Çözüm
Denedim. Çıktığımda geri oynayamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…