Xbox PC Game Pass almak mantıklı mı?

Daha fazla  
Oyun fiyatları çok yüksek olduğundan dolayı Xbox Game Pass oyunlarına baktım ve aşırı fazla oyun var. İncelediğimde birkaç oynamak istediğim oyun var. Pek anlamadığım içinde konu açayım dedim. Game bu Pass alınca oyunda herhangi bir kısıtlama oluyor mu? Bir sıkıntısı var mı? Çünkü pahalı olan fazladan fazladan oyun var. Listede olan bütün oyunlari PC'den oynayabiliyor muyum?

Listede cidden 209 TL'ye değecek kadar fazla oyun var. 1 ay alın deneyin bence.

evet mantıklı ben 3 aylık 30 tl ye alıyorum kendim hesabımdan oynuyorum

%100 mantıklı. Artık oyunların 2-3 bin bandında satıldığı bir kur farkındayken; alınması çok mantıklı. Öyle kötü oyunlar da yok. Gayet güzel oyunlar var. Elbet bir yıl içerisinde 2-3 adet büyük oyunu oynayacak ve fiyatını oynarken amorti edeceksinizdir. Ben şahsen her sene FM serisini alan birisiydim. Sadece 1-2 oyunla bile yıllık verdiğim paranın hakkını alıyorum.

PC versiyonu 209 TL'miş ve artık sadece aylık satılıyor. Ben zamanında yıllık olarak satın almıştım. 3 aylık paketlerinin var olduğunu sanıyordum. 3 ay alınacak dışarıdan bir kod falan varsa alırsan daha iyi olur. Microsoft elbet kodlarını satıyordur.

Yıllık 210 liradan 2520TL ediyor; son dönemlerin bir oyunu bile o fiyatta satışa sunuluyor. Bence oyun oynayan birisiysen mantıklı.

Gelişi güzel 2024 özelinde bir kaç oyun söyleyeyim zaten yetecektir. Bu sene Manor Lord piyasa çıktı, Xbox'ta var. Atomic Heart Xbox'ta var, Stalker 2 oyunu Xbox'ta var. Palworld oyunu dünyayı salladı, Xbox'ta var.

Activision satın alımından sonra zaten stüdyonun bütün oyunları yüklendi. Diablo yeni çıkan versiyonu geldi, Call of Duty'ler yüklendi. Sevilen çıktığı zaman piyasada ses getiren, merak uyandıran oyunları çıktığı gibi aldılar. İndiana Jones, çok beğenildi mesela, Starfield, Cocoon, Sifu, Lies of P, Fifa'lar 6 ay geriden geliyor ama olsun single oyuncular için problem değil.

Son olarak ileride çıkacak güzel oyunları da önden anlaşarak kütüphanelerine ekliyorlar. Fable'nin yenilenmiş hali gelecek onu bekliyorum mesela :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı