Xbox Xbox/ PC Game Pass ve Ultimate zamlanmasına son 9 saat

Hocam dedim zam gelmeden alayım en azından elimin altında bulunsun mağzaya bir girdim ne oyunları açacak sistem var ne de tahmin ettiğim kadar oyun var ne yapacağım bilmiyorum şimdi.

Hocam xCloud var onu deneyebilirsiniz. Eğer paketi alıysanız İngiltere'ye bağlanıp oynanabiliyor. Ayriyette sınırsız süreli Fortnite oynanabiliyor Pass'siz.

Hocam xCloud var onu deneyebilirsiniz. Eğer paketi alıysanız İngiltere'ye bağlanıp oynanabiliyor. Ayriyette sınırsız süreli Fortnite oynanabiliyor Pass'siz.

Hocam XCloud'u anlamadım ben Xbox Game Pass var fakat sadece Minecraft yükledim başka hiçbir şey yapmadım ve Forza Horizon oynamak istiyorum oyunları kaldırmayan sistemimle oynayabilir miyim?

Hocam XCloud'u anlamadım ben Xbox Game Pass var fakat sadece Minecraft yükledim başka hiçbir şey yapmadım ve Forza Horizon oynamak istiyorum oyunları kaldırmayan sistemimle oynayabilir miyim?
Hocam xbox'un betada geforce now gibi bir sistemi var . Orada forza , minecraft dungeons falan var bu ay Gta V gelecek.Zamlanmadan alın bence Vpn ile İngiltere bağlanın indirmeye gerek yok.Tek sıkıntı görüntü kalitesi eh işte ama oynanmayacak kadar değil.

Bunu nasıl yapabilirim bir konu açmalı mıyım?

Bunu nasıl yapabilirim bir konu açmalı mıyım?
Hocam isterseniz açın ama basit zaten.Gamepass ultimate lazım şu an 44tl sonra vpn ile ingiltereye bağlanın bu kadar.Oyuna girerken vpn'i kapatın.Sizin için bir ss bırakayım buraya forza için.

13 aylık satın aldık ve artık beklemedeyiz. Alacaklar varsa kaçırmasın çünkü gayet uygun fiyata geliyor daha sonra üzülebilirsiniz.

Bunun GeForce dışında Steam için yapabilir miyim başka bir yazılım ile?
Bilgim yok hocam ama taze bir sistem şu an Tr'de yok. Fortnite full ayarlarla sabit 60 oynadım.Sınırlı bir zaman da yok sanırım.Bir sürü güzel oyun da var ayrıca isterseniz atarım.

Bilgim yok hocam ama taze bir sistem şu an TR'de yok. Fortnite Full ayarlarla sabit 60 oynadım. Sınırlı bir zaman da yok sanırım. Bir sürü güzel oyun da var ayrıca isterseniz atarım.

Bu istediğimi internette nasıl bulabilirim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…