Samet elvan Hectopat Katılım 22 Kasım 2019 Mesajlar 265 12 Mayıs 2023 #1 Merhaba Xbox Game Pass kullanıyorum. Mortal Kombat indiriyordum uygulama çöktü ve düzgün çalışmıyor. Sırasıyla onar sıfırla ve kaldır adımlarını deneyip silip tekrar indirdim ama nafile internette de alakalı çözüm bulamadım.
Merhaba Xbox Game Pass kullanıyorum. Mortal Kombat indiriyordum uygulama çöktü ve düzgün çalışmıyor. Sırasıyla onar sıfırla ve kaldır adımlarını deneyip silip tekrar indirdim ama nafile internette de alakalı çözüm bulamadım.
Famronty Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 7.639 Makaleler 1 Çözümler 128 Yer Ankara 12 Mayıs 2023 #2 Yanlış görmüyorsam "insider" kullanıyorsunuz. İnsider programından çıkın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleme: 12 Mayıs 2023
Yanlış görmüyorsam "insider" kullanıyorsunuz. İnsider programından çıkın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Samet elvan Hectopat Katılım 22 Kasım 2019 Mesajlar 265 13 Mayıs 2023 #3 Famronty dedi: Yanlış görmüyorsam "insider" kullanıyorsunuz. İnsider programından çıkın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Denedim ama hala aynı
Famronty dedi: Yanlış görmüyorsam "insider" kullanıyorsunuz. İnsider programından çıkın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Denedim ama hala aynı