B bberaty Femtopat Katılım 5 Ocak 2023 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2023 #1 Xbox aldık eFootball2023 yükledik ama 2. kolu görmüyor. Nasıl çözülür? Bilen var mı?
EmirMT Decapat Katılım 12 Haziran 2023 Mesajlar 177 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2023 #2 bberaty dedi: Xbox aldık eFootball2023 yükledik ama 2. kolu görmüyor. Nasıl çözülür? Bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Gamepadin üzerinden Xbox logosuna basın veya basılı tutun. Artı 0 Eksi
bberaty dedi: Xbox aldık eFootball2023 yükledik ama 2. kolu görmüyor. Nasıl çözülür? Bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Gamepadin üzerinden Xbox logosuna basın veya basılı tutun.
basar55 Hectopat Katılım 3 Kasım 2020 Mesajlar 584 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2023 #3 bberaty dedi: Xbox aldık eFootball2023 yükledik ama 2. kolu görmüyor. Nasıl çözülür? Bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Xbox logousna basın açılan menüden en sona gelin profiller var ikinci koldan misafir oturumu açın Artı 0 Eksi
bberaty dedi: Xbox aldık eFootball2023 yükledik ama 2. kolu görmüyor. Nasıl çözülür? Bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Xbox logousna basın açılan menüden en sona gelin profiller var ikinci koldan misafir oturumu açın
KS KS B bberaty Femtopat Katılım 5 Ocak 2023 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2023 #4 basar55 dedi: Xbox logousna basın açılan menüden en sona gelin profiller var ikinci koldan misafir oturumu açın Genişletmek için tıkla... Misafir oturum yaparak denedim ama olmadı yada ben beceremedim en son 2. Bir xbox hesabı açtım öyle yaptım. Ama maçta ne süre ayarlanıyor neden kadro eski Pes daha iyidi kötü olmuş Artı 0 Eksi
basar55 dedi: Xbox logousna basın açılan menüden en sona gelin profiller var ikinci koldan misafir oturumu açın Genişletmek için tıkla... Misafir oturum yaparak denedim ama olmadı yada ben beceremedim en son 2. Bir xbox hesabı açtım öyle yaptım. Ama maçta ne süre ayarlanıyor neden kadro eski Pes daha iyidi kötü olmuş