Xbox platformu mu? PS platformu mu?

Evet bayağı düşündüm o konuyu exclusive oyunlar çok daha iyi lakin pahalılar, ama indirimde iken alabileceğimi düşündüm.

Ek olarak çok merak ettiğim bir şey var. Şimdi ben ea access veya gamepass sahibiyim diyelim, gamepass oyunlarını indirmem gerekiyor 1 ay boyunca, ea access oyunlarını da bir kez indirsem yeterli fakat buna el verecek internete sahip değilim. Maalesef 60 GB akk var. Ben oyunlarını son 4-5 gün içerisinde indirmeyi planlıyorum.

O yüzden kararsız kaldım. Ayrıca sony'in Türkiye'ye verdiği destek ve önem Xbox'tan çok daha iyi. Oyunların İngilizce olması çok sıkıntı değil orta seviye İngilizcem var ve yeterli olur.

Son olarak benim bursum var yani 3 ayda bir 650 TL param oluyor. Yani Xbox sahibi olsam gold üyelik alacağım yıllık, gamepass da ara sıra alırım. Ps4 pro sahibi olursam da psn+ alacağım 1 yıllık bunlar bana sıkıntı değil. Ama tek derdim Xboxdaki oyun alternatifi çok fazla evet ama sürekli indirip oynayabileceğim bir internetim yok maaalesef.

Bu yüzden aşırı kararsızım

Şimdi konsol kısmını bana bırak sen XBOX ONE X al 50+ oyun var exculusive oyunlarını boşver onların ucuzlaması kaç yıl sürer onları bekleyene kadar yenileri çıkar.İnternet durmunu anlatabilir misin tam olarak ayrıca öğrenci misin kendi evinde misin şu ona göre yanıtlayayım.

Lise 2 öğrencisiyim. İlk başlarda pc ye aşırı heves edip 1 yıl araştırdım, sonra fiyatlar uçunca konsola yöneldim. Bayağı bir araştırdım. Evde ailem ile kalıyorum. Son yazılılarım 21 inde başlayıp 10 gün falan sürecek ve bitecek düşünce yazılıları iyi geçirip aileme konsol aldırmak.

Internet durumu ise 60 GB akkli sınırsız 8 veya 16 mbps(tam hatırlamıyorum) internete sahibim. Oyunlar 100-150 fiyat aralığında olduğu sürece fark etmez(daha ucuzları da var elbet) çünkü bursumu herhangi belirli bir şeye yatırmıyorum boşta yani. Bundan öncekileri hep aileme verdim. Bunu konsol için harcayabilirim. Durum bundan ibaret. Exclusive oyunlar dediğim gibi alabilebilwceğin durumlarda çünkü psn+ üyelerine bayağı bir indirim de oluyor. PlayStation store takip ettiğim şeyler arasında.

İnternetin oyunlar için gayet yeterli oyunları konsolda eğer gece saat 02-08 arasında indirmeye koyarsan BTK yasa gereği artık indirmelerin 60 gb ından gitmiyor eğer 60 gb aşsan bile gece 2 de eski hızda tekrar indirebiliyorsun ben genelde bu methodu kullanıyorum bu method tüm iss lerde geçerlidir.Anladım The Last Of Us gibi oyunları oynamak istiyorsun ama bunlar sayılı oyunlar bunlar bitince ne yapacaksın.Sen önce şurdaki 50+ oyunu incele EA Access | Xbox One

Şunu hatırladım ki ea access 1 yıl boyunca geçerli idi yani ayda 2-3 tane oyun indirebilirim demek olur bu ve 4 ay içerisinde çoğu oyun kütüphanemde olur.

Ama dediğim gibi ps4'ün exclusive oyunlarının tek tek trailerlarını izledim ve cidden hoşuma gittiler. Sadece GOW dan bahsetmiyorum son 4 yıl içerisinde olan oyunlardan da bahsediyorum.

Bu yasayı duymuştum. Acaba şuan yürürlükte mi her şehirde mesela ben Sivas'a yaşıyorum

Bu yasayı duymuştum. Acaba şuan yürürlükte mi her şehirde mesela ben Sivas'a yaşıyorum
Evet hatta mobil sınırsız (15 akn ) internetim var ondada mevcut.Dilediğiniz kadar indirme yapıyorsunuz hatta Türkiye'nin hangi köyünde olursanız isterseniz bu gece deneyin ve görün hiç bir şey olmadığını.

Peki teşekkürler. Ben ps4 oyunlarına kendimi fazla kaptırmışım. Ea accessdaki oyunlara bakınca cidden iyi oyunlar olduğunu fark ettim.

Xbox hakkında biraz daha araştırıp almayı düşünebilirim. Bu konuyu araştırırken dikkat etmem gereken püf noktalar var mıdır acaba? Ya da dolaşmam gereken forumlar(Türk veya yabancı forum fark etmez) var mıdır?

Bana ne kadar soru sormak istiyorsan sorabilirsin şu anda müsaitim.

Bana ne kadar soru sormak istiyorsan sorabilirsin şu anda müsaitim.
Oyunlar konusunda merek ettiğim fazlaca soru var:

1)Sadece Xbox'a özel oyunlar nelerdir?
2)Xbox'da The last of us, uncharted, destiny, for honor, dis honored, horizon zero dawn ,day's gone,dying light, 7 day's to die(?) gibi oyunların karşılığı var mıdır? Varsa hangilerinin vardır?
3)Xbox ve ps4 için ortak olan oyunlar nelerdir, popüler olanlardan?

Şimdilik aklındakiler bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…