Konsolum yok ama çok ciddi araştırdığım için biliyorum çevremdeki insanlar PS4'de özel oyunlar dışında bir şey olmadığını söylüyor XBOX alırsanız EA Acces ile 65 Tl ödeyip 1 yıl boyunca bf1,bf4,fifa,nfs,star wars battle front,titanfal (50+ oyun) gibi oyunlara sahip oluyorsunuz 1 yıl sonunda sizin olmuyor tabiki de ps4 de ise bunları tek tek satın almak zorundasınız sen düşün PS4'de 50 tane oyuna 65 Tl verebilecek misin ? Çok saçma niye satın alasın ki hepsini demi ben yazın XBOX ONE X alacağım yeryüzündeki en güçlü ve grafikleri en ultra konsol benim pc vardı aldığıma pişman oldum aldıktan 5 yıl sonra yerşey low da bile kasıyor o zaman 2000,3000,5000 TL verip 5 yıl sonra bir şeye yarayamacaksa ne anlamı var oyun için almanın ben bu yüzden artık oyun ağırlığımı XBOX'tan yana kullanmayı düşünüyorum daha önce hiç kullanmadım ama internetten grafiklerine baktım hatta pc vs xbox one x diye videolara bakarsan xbox ın pc den daha mantıklı bir seçim olduğunu görürsün.Ayrıca One X'te illa 4K oynamak değilsin 1080P de oynayabilirsin, hatta 1080p monitörde de oynayabilirsin.Ayrıca XBOX ONE X GTX 1060 gücünde bir konsol 6 teleflop işlem gücü var.PS'nin tek farkı exclusive oyunlarının daha fazla olması, bunun çok olması bir şey ifade etmiyor bu oyunların sen hiç fiyatlarına baktın mı ? Kaç tanesini alabileceksin.