Xbox platformu mu? PS platformu mu?

Bu video zaten daha sonra izle videolarımın arasında. Bir şey daha sormak istiyorum diyelim ben gamepass aldım 1 aylık o süre boyunca indirdiğim oyunlar ne kadar ben de kalıyor? Üyelik bittiği zaman indirdiğim oyunu oynayamıyor muyum? Üyelik güncellemesi mi gerekiyor? Biraz bahsederseniz mutlu olurum

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
burdan detaylı bilgi alın onu o kadar bilmiyorum.Şu anda baktım da E3'te PS5 belki tanıtılabilirmiş.Ayrıca sizin istediğiniz State of Decay şu anda game pass de ücretsiz.Xbox Game Pass | Xbox

Son düzenleme:
Giriş-orta seviye oyun bilgisayarı olan herkesin artık Xbox'a sahip olduğu gerçeğini unutmamak lazım. Çünkü Windows 10 demek Xbox demek oldu; Xbox özel oyunlarını PC'den oynayabilir ve Game Pass PC'de kullanılabiliyor. Bilgisayarımda Forza Horizon 3 de oynuyorum, Halo Wars 2 de oynarım, Gears of War 4 de oynarım. Hatta 14 gün Game Pass ücretsiz deneme alır Sea of Thieves oyununu denerim. Microsoft artık bu yola girmişken bana Xbox almanın hiçbir mantıklı tarafı kalmıyor. Kaldı ki bu konsol tıpkı dünya genelinde olduğu gibi ülkemizde de satış olarak PlayStation'ın bir hayli gerisinde bu da demek oluyor ki daha az arkadaş.

Ps5i beklemek iyi olurdu fakat ben yazın vakit geçirmek için istiyorum konsolu. 11de derslere odalanacağım. Zaten konsolun çıkmasıdır, oyunların gelmesidir, fiyat ucuzlamasıdır uzun sürer.

Şuan okuldayım eve gidince xboxı daha fazla araştıracağım. Aklımdaki cihaz xbox one x. D&R da 1900 tl

Sen nasıl buldun 1900 TL'ye link atsana bro.

Şu anda her açıdan Xbox daha uyguna geliyor.
Aynen öyle çünkü Sony eurasia garantisi olan cihazlar 2300 direk. İthalatçı firma da alınmaz konsol bence. Ayrıca aldıktan sonraki harcadığın paraya göre oyun alma ve zevk alma durumu Xbox'da çok daha iyi

Aynen öyle çünkü Sony eurasia garantisi olan cihazlar 2300 direk. İthalatçı firma da alınmaz konsol bence. Ayrıca aldıktan sonraki harcadığın paraya göre oyun alma ve zevk alma durumu Xbox'da çok daha iyi
Bikere 500 Tl fazladan konsola veriyorsun baştan zarar.Ayrıca başka bir yerde konuşsak iyi olacak moderatörler kızmasın.

Bikere 500 Tl fazladan konsola veriyorsun baştan zarar.Ayrıca başka bir yerde konuşsak iyi olacak moderatörler kızmasın.[emoji38]
Eğer instagramınız varsa verebilirsiniz oradan konuşuruz. Hatta ikimiz de hayalimize ulaşabilip xbox alırsak oyun arkadaşı da olabiliriz. İnstagram kullanıcı adını gıdıklamazamanı yaparsanız istek atarım bu da olur, sonra değişirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…