Xbox platformu mu? PS platformu mu?

Malesefe instagram yok ama skype olur mu ?

Konu benim konum olmaktan biraz çıkmış ama mühim değil
Ben FIFA ve Fortnite oynayacağım o yüzden kararsız kaldım FIFA için Xbox Fortnite için PS4 öneriyorlar. Kafam karıştı bir de sorum olacak Xbox One X 1080p televizyonda yüksek grafik sunabiliyor mu? Aynı şey Xbox One S için de geçerli mi ?

Hocam Xbox One S al keyfine bak. Fifa için Xbox Controlleri daha iyi zaten. Fortnite oyunundada eminimki Xbox Controller ile çok daha iyi oynarsın. Controllerin pilli çalışmasını sıkıntı ediyorlar ama bence daha iyi hem istersen şarjlı batarya takarak şarj edip-edip kullanabiliniyor. Ha bütçen yeterliyse Xbox one X çok çok daha iyi.

Kusuruma kalmayın merakım olunca böyle oldu konunuzu kirlettim istemeden

Xbox One X alabiliyorsanız alın. Pişman olmazsınız. One X, 1080p TV'de Supersampling yöntemi ile herhangi bir 1080p konsolda alabileceğinizin çok daha üstünde görüntü verir. Ayrıca çoğu oyunda Performans moduna sahip olup 1080p@60FPS ve daha iyi grafiklerle oynanabilir. One S sadece 4K TV'ye sahip olduğunuzda 4K Upscale yöntemini kullanıyor oyunlarda. 4K çıkış verebiliyor ikisi de ve 4K Blu-Ray'e sahipler. (One X ve One S) Ancak alabiliyorsanız One X alın, geleceğin çözünürlüğü 4K ve 10 oyundan rahatlıkla 7'sini Native 4K ile oynatabiliyor.

Hocam ps4 pro tavsiye ederim. Türkiye'de daha iyi destek veriyorlar. Xbox için bu durum hep arka planda kalıyor. Türkiye'de xbox için oyun bulma konusunda sıkıntı çekersiniz. Ben oyun takas yöntemi ile kâr bile elde ettim. Hatta arkadas bile edindim. Exclusives oyunları bi harikadır. Sırf bu oyunlar için konsol alanlar var. Xbox one x ps4 pro'dan sırf biraz daha güçlü diye göz boyuyorlar. Ben hiç xbox olan cafeye denk gelmedim. Hep ps3 veya ps4 kullanıyorlar. Sebebi açık Türkiye'de daha çok destek var. Piyasada oyunlara çok rahat erişebiliyorsun. Kardeşlik ile yarı fiyatına oyun alma imkanı ve çok sağlam indirimler oluyor. Online oyunlarda az bekleme oluyor. Türk oyuncular karşılaşman çok daha yüksetir. Ben xbox one x aldım. Çok pişman oldum. Xbox controller pil ile çalışması beni rahatsız etmiştir. Yap şarjlı veya madem pilli bari şarjlı pili kutunun içine koy. Tüketiciye ekstra masraf çıkarma. Umarım yardımcı olmuşumdur.

Bu saatten sonra normal ps4 alınmaz zaten hem fifa gibi EA oyunlarına ilgiliniz varsa Ea access ile aylık 12tlye yıllık 65tlye 30 tane ea oyunu oymayabilirsin. Bf1 falan da var içinde daha iyi olur senin için linki bırakayım oyunlara bak sen

EA Access - Microsoft Store

Türkiye'de yaygın olup olmaması, exclusiveler ayıptır söylemesi umrumda değil oyunlarımı dijital alacağım ve benim istediğim şey multiplayer ortamında hangisinin daha avantajlı olduğunu öğrenmekti ve öğrenmiş oldum ve bir sorum daha olacak supersampling olayı tüm ONE X oyunları için geçerli mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…