Xbox platformu mu? PS platformu mu?

Kararınızı vermişsiniz hocam ben xbox one x aldım. Fakat pişman oldum. Online oyuncu kitlesindem verim alamadım. Xbox'da supersampling olayını bilmiyorum.

Superslaming olayına baktım ama bulamadım yani öyle oyuna özel çıkan bir olay değildir diye düşünüyorum. Büyük ihtimalle geçerlidir bütün oyunlarda. Doğru karar vermişsiniz online olarak xbox daha iyi.

PS4 ve Xbox'a sahip değilim ama hikaye bazlı oyunlar seviyorsan PS4 diyor herkes.

Bi önceki mesajlarda da one s den bahsetmişsiniz. Ne almayı planlıyorsunuz? Az bilgi verip, fikirlerinizi belirtirseniz de burada konuyu tam bilmeden kendi kendimize yorum yazmasak.

Bi önceki mesajlarda da one s den bahsetmişsiniz. Ne almayı planlıyorsunuz? Az bilgi verip, fikirlerinizi belirtirseniz de burada konuyu tam bilmeden kendi kendimize yorum yazmasak.
Büyük olasılıkla ONE S alacağım ama sınavdan sonra moralim yüksek olursa ONE X de alabilirim o yüzden hangi platform diye sordum zaten. @LukeSkywalker arkadaşımızın xbox one s ve xbox platform incelemesini defalarca okudum. Xbox alırsam kendisiyle oynamak isterim tabi forumdaki diğer kişilerle de..

One s de one x aynı platform neyse zaten biliyorsunuzdur. Eğer 4k TV varsa evinizde one x den şaşmayın zaten. Mesela benim 4k TV'm yok ama one x planlıyorum geleceğe dönüklük açısından. Çünkü bu konsolun gücü 5-6 yıl götürecek gibi ve ileride 4k, 1080p nin yerini alır zaten. Ayrıca one x size oynayacağınız online oyunda daha rahat ettirir mesela fazla kişilik serverlerde one x fazla zorlanmaz ama one s zorlanır.

Ama piyasaya baktığımda one s 1tb fazla yok ortalıkta az var. Ayrıca bu ara one x de indirim var. 2700 TL iken konsol şuan 1900(D&R) ve 2000 tlye var(vatan, teknosa, mediamarkt

Ben eğer alırsam 1 aya almış olurum. Ben de oynamak isterim başkaları ile eğer alırsanız haber edin beraber oynayabiliriz.

Aynen benimde 4K televizyonum yok yakın zamanda almayı düşünmüyorum ama 1080p'de de fark varmış bunu öğrendim. Yalnız anlamadığım bir yer var Xbox One S gerçekten zorlanır mı konsollarda böyle problemler olmaz sanıyordum. Bu arada ben de 1 ay içerisinde alacağım büyük ihtimalle.

Hani problemden çok 60 fps yerine 30 fpste oynarsınız yer yer. Almadan önce de iyice fiyat araştırması yapın öyle alın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…