Xbox platformu mu? PS platformu mu?

Evet fakat gerçek 4k değil upscale yöntemi ile 4k
Öyle bir anlatıyorsun ki sanki sahiden 4K 30 FPS makineymiş gibi. 1080p görüntüyü çekiştirip büyütüp 4K yapması bir şey ifade etmiyor. Zaten Xbox da öyle diyor sitesinde.

Öyle bir anlatıyorsun ki sanki sahiden 4K 30 FPS makineymiş gibi. 1080p görüntüyü çekiştirip büyütüp 4K yapması bir şey ifade etmiyor. Zaten Xbox da öyle diyor sitesinde.
O yüzden 4k yı upscale yöntemi ile yapıyor dedim. Yani gerçek(native) 4k değil. Fakat bu bilgiyi sonradan eklemem tam uymadı haklısınız

One S 4K 30 FPS oyun mu?
Her iki konsolda S veya X 4K oynayabiliyorsunuz fakat aradaki fark S'de görüntü 1080p den convert edilmiş hali yani 720p lik görüntüyü 4K'ya çevrilmiş hali gibi X de ise NATIVE 4K olayı sayesinde doğal 4K oynuyorsunuz ayrıca X de oyun boyutları 4K da 100GB üstünde.

Arkadaşın anlatım şeklinden dolayı sordum.

Son düzenleme:
Tekn
Kararınızı vermişsiniz hocam ben xbox one x aldım. Fakat pişman oldum. Online oyuncu kitlesindem verim alamadım. Xbox'da supersampling olayını bilmiyorum.
Kararınızı vermişsiniz hocam ben xbox one x aldım. Fakat pişman oldum. Online oyuncu kitlesindem verim alamadım. Xbox'da supersampling olayını bilmiyorum.
Hocam siz online oyuncu kitlesinden verim alamamakla neyi kastettiniz onu anlamadım. Anlatır mısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…