Smmmhunter Megapat Katılım 29 Ağustos 2021 Mesajlar 7.971 Makaleler 1 Çözümler 107 Yer Tulum, Meksika 27 Mayıs 2024 #1 9. Nesil Xbox kolunun yanında kullanmak için Xbox'ın batarya kitini almak istiyorum. Fakat yorumlarında şarjının çok hızlı bittiğini söyleyenler olmuş. Xbox Oyun ve Şarj Kiti : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol Xbox Oyun ve Şarj Kiti : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol amzn.eu Önceden 8. Nesil kontrolcü ile Duracell'in şarj edilebilir pillerini kullanıyordum. Sizce alınır mı? Kullananlar varsa deneyimlerini aktarabilirler mi? Yoksa yeni Duracell pil alıp aynı şekilde devam mı etmeliyim?
9. Nesil Xbox kolunun yanında kullanmak için Xbox'ın batarya kitini almak istiyorum. Fakat yorumlarında şarjının çok hızlı bittiğini söyleyenler olmuş. Xbox Oyun ve Şarj Kiti : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol Xbox Oyun ve Şarj Kiti : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol amzn.eu Önceden 8. Nesil kontrolcü ile Duracell'in şarj edilebilir pillerini kullanıyordum. Sizce alınır mı? Kullananlar varsa deneyimlerini aktarabilirler mi? Yoksa yeni Duracell pil alıp aynı şekilde devam mı etmeliyim?