B berkankocabas Decapat Katılım 8 Ocak 2023 Mesajlar 86 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2023 #1 Xbox mağazasından RDR2 aldım alırken+Red Dead Online yazıyordu ama Red Dead Online'de hala satın al yazıyordu. Ayrıca Online almam lazım mı?
Xbox mağazasından RDR2 aldım alırken+Red Dead Online yazıyordu ama Red Dead Online'de hala satın al yazıyordu. Ayrıca Online almam lazım mı?
Lightbringerr Decapat Katılım 25 Aralık 2022 Mesajlar 592 Çözümler 3 17 Haziran 2023 #2 berkankocabas dedi: Xbox mağazasından RDR2 aldım alırken+Red Dead Online yazıyordu ama Red Dead Online'de hala satın al yazıyordu. Ayrıca Online almam lazım mı? Genişletmek için tıkla... Degil. RDR 2 Online i da kapsiyor Artı 0 Eksi
berkankocabas dedi: Xbox mağazasından RDR2 aldım alırken+Red Dead Online yazıyordu ama Red Dead Online'de hala satın al yazıyordu. Ayrıca Online almam lazım mı? Genişletmek için tıkla... Degil. RDR 2 Online i da kapsiyor
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.142 Makaleler 3 Çözümler 194 17 Haziran 2023 #3 Ayrıca almanıza gerek yok. Artı 0 Eksi