NotMirrow1905 Hectopat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2024 #1 Merhaba. Xbox 360 için oyun bakıyordum Xbox'un sitesinde önüme bu oyunlar çıktı mağaza kapalı ama oyunu siteden alsam kütüphaneme gelir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Aralık 2024
Merhaba. Xbox 360 için oyun bakıyordum Xbox'un sitesinde önüme bu oyunlar çıktı mağaza kapalı ama oyunu siteden alsam kütüphaneme gelir mi?
YnlzAtM Decapat Katılım 29 Nisan 2023 Mesajlar 205 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2024 #2 Bende de var Xbox 360 güncel olarak. Arkadaşın sorduğu kısım online mağazaların konsol içinde kapanmış olması.
Bende de var Xbox 360 güncel olarak. Arkadaşın sorduğu kısım online mağazaların konsol içinde kapanmış olması.
NotMirrow1905 Hectopat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2024 #3 YnlzAtM dedi: Bende de var Xbox 360 güncel olarak. Arkadaşın sorduğu kısım Online mağazaların konsol içinde kapanmış olması. Genişletmek için tıkla... Yani alsam da kulananmam değil mi siteden.
YnlzAtM dedi: Bende de var Xbox 360 güncel olarak. Arkadaşın sorduğu kısım Online mağazaların konsol içinde kapanmış olması. Genişletmek için tıkla... Yani alsam da kulananmam değil mi siteden.
YnlzAtM Decapat Katılım 29 Nisan 2023 Mesajlar 205 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2024 #4 NotMirrow1905 dedi: Yani alsam da kulananmam değil mi siteden. Genişletmek için tıkla... Reis valla ben de bilmiyorum konuyu öğrenmek ve diğe arkadaşa olayı anlatmak için yazmıştım
NotMirrow1905 dedi: Yani alsam da kulananmam değil mi siteden. Genişletmek için tıkla... Reis valla ben de bilmiyorum konuyu öğrenmek ve diğe arkadaşa olayı anlatmak için yazmıştım
NotMirrow1905 Hectopat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2024 #5 YnlzAtM dedi: Reis vallahi ben de bilmiyorum konuyu öğrenmek ve diye arkadaşa olayı anlatmak için yazmıştım. Genişletmek için tıkla... Tamadır teşekkür ederim.
YnlzAtM dedi: Reis vallahi ben de bilmiyorum konuyu öğrenmek ve diye arkadaşa olayı anlatmak için yazmıştım. Genişletmek için tıkla... Tamadır teşekkür ederim.
Rogturk Decapat Konsol Ligine Hoş Geldin Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 2.384 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2024 #6 Bence ucuz oyun alıp denemekte fayda var. Kütüphaneye gelmezse geri iade edersin oyunu.
NotMirrow1905 Hectopat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2024 #7 Rogturk dedi: Bence ucuz oyun alıp denemekte fayda var. Kütüphaneye gelmezse geri iade edersin oyunu. Genişletmek için tıkla... Tamam deneyeceğim teşekkür ederim mağza kapandığı için merak ettim
Rogturk dedi: Bence ucuz oyun alıp denemekte fayda var. Kütüphaneye gelmezse geri iade edersin oyunu. Genişletmek için tıkla... Tamam deneyeceğim teşekkür ederim mağza kapandığı için merak ettim