Xbox S ve monitör vs sadece PC

Hopeisgreat

Decapat
Yer
Burdur/Merkez
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Windows 11 16 gb ram RTX 1650 ti i5 10. nesil
Meslek
öğrenci
Merhaba arkadaşlar ben Xbox oyun konsolu, monitor ve PC alacağım. Babam 30k max zorlayabiliyor. Sizce ne alınır ne alınmaz? Ya da cok iyi sistem olursa Xbox iptal edebilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar ben Xbox oyun konsolu, monitor ve PC alacağım. Babam 30k Max zorlayabiliyor. Sizce ne alınır ne alınmaz? Ya da cok iyi sistem olursa Xbox iptal edebilirim.

Hocam Xbox'tan kastın ne Series S mi Series X mi yani biraz daha düzgün detaylı yazar mısın 30k bütçe ile Series S ve hazır sistem mi alacaksınız veya sadece Series X veya sadece monitör +sistem

Hocam Xbox'tan kastın ne Series S mi Series X mi yani biraz daha düzgün detaylı yazar mısın 30k bütçe ile Series S ve hazır sistem mi alacaksınız veya sadece Series X veya sadece monitör +sistem

Hocam s serisi monitör ve PC alacağım eger düzgün sistem cıkmazsa direk s serisini iptal edebilirim şahsen konsol o kadar cok sevmiyorum ve PC daha iyi günlük kullanım için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…