Xbox S/X vs PlayStation Slim/Pro

Ezes

Megapat
Makaleler
1
Yer
Elâzığ
Daha fazla  
Merhaba hayatımda ilk kez konsolum olacak inşallah fakat kararsızım. Özellikle FIFA oynamak için almak istiyorum yani öyle PS'nin özel oyunlarına bir bağlılığım yok, belki bir Spider-Man oynamak isterim. Yaşım zaten 23, bundan başka konsol alacağımı düşünmüyorum beni 5-10 yıl idare etse yeter. En güncel konsol PS 5 Pro olduğu için ona daha yakınım ama sizin de fikirlerinizi almak istedim. Joystick ve oyun fiyatları Xbox'a göre çok mu pahalı? Yani bu yazdıklarımı göz önüne alarak Xbox öneriyorsanız s mi X mi, PlayStation 5 öneriyorsanız, normal mi, Slim mi ya da Pro mu olduğunu belirtirseniz sevinirim.

PS5 Pro'nun ömrü Slim ile aynı,PS5 Slim işinizi görür 5 yıl seni götürür, PS5 10yıl fazla olur. 2028 de PS6 çıkar.
Aslında hep Pro çıksın diye bekledim hani almışken en iyisini alayım diye ama boşuna beklemişim çünkü sizin yorumunuzu gördükten sonra nedense slim mantıklı geldi. Zaten başka yorum yapan da olmadı. 😄 İthalatçı garantili tercih etmediğim için A101 ya da Hepsiburada'dan almaya karar verdim. A101'den alınır mı sizce? Bilkom garantili yazıyordu. Bir de siz hiç XBOX'ı değerlendirmeye bile almamışsınız. FIFA, Playstation'da daha mı keyifli olur? Mesela biz arkadaşlarla oynamaya gittiğimizde hep PS tercih ettik hiç XBOX denemedik.

Aslında hep Pro çıksın diye bekledim hani almışken en iyisini alayım diye ama boşuna beklemişim çünkü sizin yorumunuzu gördükten sonra nedense Slim mantıklı geldi. Zaten başka yorum yapan da olmadı. 😄 ithalatçı garantili tercih etmediğim için A101 ya da Hepsiburada'dan almaya karar verdim. A101'den alınır mı sizce? Bilkom garantili yazıyordu. Bir de siz hiç Xbox'ı değerlendirmeye bile almamışsınız. FIFA, PlayStation'da daha mı keyifli olur? Mesela biz arkadaşlarla oynamaya gittiğimizde hep PS tercih ettik hiç Xbox denemedik.

Hiçbir fark olmaz Xbox'da iyi ama hem FIFA hem de birakaç hikayeli oyun için en iyi tercih PS5 çünkü birkaç hikayeli oyun bari kaliteli olur Bilkom garantili alırsanız çok daha iyi olur tabii ki.

Aslında hep Pro çıksın diye bekledim hani almışken en iyisini alayım diye ama boşuna beklemişim çünkü sizin yorumunuzu gördükten sonra nedense Slim mantıklı geldi. Zaten başka yorum yapan da olmadı. 😄 ithalatçı garantili tercih etmediğim için A101 ya da Hepsiburada'dan almaya karar verdim. A101'den alınır mı sizce? Bilkom garantili yazıyordu. Bir de siz hiç Xbox'ı değerlendirmeye bile almamışsınız. FIFA, PlayStation'da daha mı keyifli olur? Mesela biz arkadaşlarla oynamaya gittiğimizde hep PS tercih ettik hiç Xbox denemedik.

Ama eğer ben görüntü konusunda çok detaycıyım diyorsanız PS5 Pro'da alabilirsiniz tabii sizin terciğiniz ben olsam Slim alırdım ama GTA 6 büyük ihtimal Pro'da çok daha iyi gözükecektir.

Hiçbir fark olmaz Xbox'da iyi ama hem FIFA hem de birakaç hikayeli oyun için en iyi tercih PS5 çünkü birkaç hikayeli oyun bari kaliteli olur Bilkom garantili alırsanız çok daha iyi olur tabii ki.

Ama eğer ben görüntü konusunda çok detaycıyım diyorsanız PS5 Pro'da alabilirsiniz tabii sizin terciğiniz ben olsam Slim alırdım ama GTA 6 büyük ihtimal Pro'da çok daha iyi gözükecektir.
GTA 6 mevzusu benim de aklıma geldi ama GTA oyunlarını hep bilgisayardan oynadım hani alışkanlıklar olur ya belki de Playstation'da oynayasım gelmez bilmiyorum. Başka yorum gelmezse sizin yorumunuzu göz önünde bulundurarak karar vereceğim. Büyük ihtimalle slim alırım gördüğüm kadarıyla herkes pro için o kadar para verilmez yazıyor. Teşekkür ederim.

Şok'a Playstation stoku gelmiş de garantisi ne bilen var mı? Ya da Şok'tan alınır mı?

Son düzenleme:
GTA 6 mevzusu benim de aklıma geldi ama GTA oyunlarını hep bilgisayardan oynadım hani alışkanlıklar olur ya belki de PlayStation'da oynayasım gelmez bilmiyorum. Başka yorum gelmezse sizin yorumunuzu göz önünde bulundurarak karar vereceğim. Büyük ihtimalle Slim alırım gördüğüm kadarıyla herkes Pro için o kadar para verilmez yazıyor. Teşekkür ederim.

Şok'a PlayStation stoku gelmiş de garantisi ne bilen var mı? Ya da şok'tan alınır mı?

Eğer bütçeniz yeterli ise Bilkom garantili kovalayın, eğer yoksa Slim CD'li sürüm italatçi garantili alabilirsiniz.

Merhaba hayatımda ilk kez konsolum olacak inşallah fakat kararsızım. Özellikle FIFA oynamak için almak istiyorum yani öyle PS'nin özel oyunlarına bir bağlılığım yok, belki bir Spider-Man oynamak isterim. Yaşım zaten 23, bundan başka konsol alacağımı düşünmüyorum beni 5-10 yıl idare etse yeter. En güncel konsol PS 5 Pro olduğu için ona daha yakınım ama sizin de fikirlerinizi almak istedim. Joystick ve oyun fiyatları Xbox'a göre çok mu pahalı? Yani bu yazdıklarımı göz önüne alarak Xbox öneriyorsanız s mi X mi, PlayStation 5 öneriyorsanız, normal mi, Slim mi ya da Pro mu olduğunu belirtirseniz sevinirim.

Xbox Series X alın bence veya PS5 hangisi hoşunuza giderse ama bence Series X

Technopat Haberler

Geri
Yukarı