Drivefast Hectopat Katılım 22 Aralık 2022 Mesajlar 1.178 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2025 #1 İnternette gezinirken şunu buldum, bazıları yorumda maksimum 1 sene falan dayanıyor deniyor. Sizce alınmalı mı hazır indirimdeyken? https://app.hb.biz/Ihim05tjbQVU Son düzenleyen: Moderatör: 2 Şubat 2025
İnternette gezinirken şunu buldum, bazıları yorumda maksimum 1 sene falan dayanıyor deniyor. Sizce alınmalı mı hazır indirimdeyken? https://app.hb.biz/Ihim05tjbQVU
Astiva Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Bin Çözüm, Bir Efsane Dizüstü Cerrahı Tecrübeli Moderatör Kıdemli Üye Katılım 19 Temmuz 2018 Mesajlar 13.375 Makaleler 11 Çözümler 1.110 Yer Ankara 💻 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 15-FA0007NT = CPU: i5 12500H GPU: 3050 Ti 4GB VRAM, SSD: 512GB PCIe 4.0, RAM: 2x8GB DDR4 3200MHz OS: Windows 11 Pro Macbook Air M1 = CPU + GPU: Apple M1, SSD: 256GB, RAM: 8GB Cinsiyet Erkek Meslek Joker 2 Şubat 2025 #2 Ürün orijinal olan değil haberiniz olsun. Ayrıca bunun yerine şarjlı pil almak daha iyi oluyor.
WHT Hectopat Katılım 10 Eylül 2022 Mesajlar 1.939 Çözümler 23 Yer İstanbul 2 Şubat 2025 #3 Drivefast dedi: İnternette gezinirken şunu buldum, bazıları yorumda maksimum 1 sene falan dayanıyor deniyor. Sizce alınmalı mı hazır indirimdeyken? https://app.hb.biz/Ihim05tjbQVU Genişletmek için tıkla... Orijinali 1400 lira seviyelerinde. Ben olsam tercih etmem.
Drivefast dedi: İnternette gezinirken şunu buldum, bazıları yorumda maksimum 1 sene falan dayanıyor deniyor. Sizce alınmalı mı hazır indirimdeyken? https://app.hb.biz/Ihim05tjbQVU Genişletmek için tıkla... Orijinali 1400 lira seviyelerinde. Ben olsam tercih etmem.
Drivefast Hectopat Katılım 22 Aralık 2022 Mesajlar 1.178 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2025 #4 Astiva dedi: Ürün orijinal olan değil haberiniz olsun. Ayrıca bunun yerine şarjlı pil almak daha iyi oluyor. Genişletmek için tıkla... Hocam şarj cihazım yok bu alınır mı GP USB E211 2XPil Şarj Cihazı Pilsiz Fiyat & Özellik | MediaMarkt
Astiva dedi: Ürün orijinal olan değil haberiniz olsun. Ayrıca bunun yerine şarjlı pil almak daha iyi oluyor. Genişletmek için tıkla... Hocam şarj cihazım yok bu alınır mı GP USB E211 2XPil Şarj Cihazı Pilsiz Fiyat & Özellik | MediaMarkt
WHT Hectopat Katılım 10 Eylül 2022 Mesajlar 1.939 Çözümler 23 Yer İstanbul 2 Şubat 2025 #5 Drivefast dedi: Hocam şarj cihazım yok bu alınır mı? GP USB E211 2XPil Şarj Cihazı Pilsiz Fiyat & Özellik | MediaMarkt Genişletmek için tıkla... Alınır güzel. Ancak her önüne gelen pili şarj etmiyor. Şarj edilebilen pil alman lazım.
Drivefast dedi: Hocam şarj cihazım yok bu alınır mı? GP USB E211 2XPil Şarj Cihazı Pilsiz Fiyat & Özellik | MediaMarkt Genişletmek için tıkla... Alınır güzel. Ancak her önüne gelen pili şarj etmiyor. Şarj edilebilen pil alman lazım.
Drivefast Hectopat Katılım 22 Aralık 2022 Mesajlar 1.178 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2025 #6 WHT dedi: Alınır güzel. Ancak her önüne gelen pili şarj etmiyor. Şarj edilebilen pil alman lazım. Genişletmek için tıkla... Onu da düşündüm şu nasıl hocam bu Genel Markalar Batteries Şarjlı Pil Aaa Ince Kalem 650mah (2 Adet) Recyko Fiyatı, Yorumları - Trendyol
WHT dedi: Alınır güzel. Ancak her önüne gelen pili şarj etmiyor. Şarj edilebilen pil alman lazım. Genişletmek için tıkla... Onu da düşündüm şu nasıl hocam bu Genel Markalar Batteries Şarjlı Pil Aaa Ince Kalem 650mah (2 Adet) Recyko Fiyatı, Yorumları - Trendyol
WHT Hectopat Katılım 10 Eylül 2022 Mesajlar 1.939 Çözümler 23 Yer İstanbul 2 Şubat 2025 #7 Drivefast dedi: Onu da düşündüm şu nasıl hocam bu Genel Markalar Batteries Şarjlı Pil Aaa Ince Kalem 650mah (2 Adet) Recyko Fiyatı, Yorumları - Trendyol Genişletmek için tıkla... Aynı markanın ürünü zaten. Ama bu ince pil haberin olsun. Bir de mAh değerlerine göre fiyatı artıyor.
Drivefast dedi: Onu da düşündüm şu nasıl hocam bu Genel Markalar Batteries Şarjlı Pil Aaa Ince Kalem 650mah (2 Adet) Recyko Fiyatı, Yorumları - Trendyol Genişletmek için tıkla... Aynı markanın ürünü zaten. Ama bu ince pil haberin olsun. Bir de mAh değerlerine göre fiyatı artıyor.
Drivefast Hectopat Katılım 22 Aralık 2022 Mesajlar 1.178 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2025 #8 WHT dedi: Aynı markanın ürünü zaten. Ama bu ince pil haberin olsun. Bir de mAh değerlerine göre fiyatı artıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam incelemelere baktım Xbox kolu oluyormuş ama 650 mAh çok düşük gibi geldi bana.
WHT dedi: Aynı markanın ürünü zaten. Ama bu ince pil haberin olsun. Bir de mAh değerlerine göre fiyatı artıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam incelemelere baktım Xbox kolu oluyormuş ama 650 mAh çok düşük gibi geldi bana.
Priviyet Putin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2019 Mesajlar 1.715 Çözümler 11 2 Şubat 2025 #9 Drivefast dedi: Hocam incelemelere baktım Xbox kolu oluyormuş ama 650 mAh çok düşük gibi geldi bana. Genişletmek için tıkla... Hocam paran varsa bunu al omrun boyunca kullanirsin, bende 7-8 senedir var bana misin demedi piller hala kullanıyorum
Drivefast dedi: Hocam incelemelere baktım Xbox kolu oluyormuş ama 650 mAh çok düşük gibi geldi bana. Genişletmek için tıkla... Hocam paran varsa bunu al omrun boyunca kullanirsin, bende 7-8 senedir var bana misin demedi piller hala kullanıyorum
Drivefast Hectopat Katılım 22 Aralık 2022 Mesajlar 1.178 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2025 #10 Priviyet Putin dedi: Hocam paran varsa bunu al omrun boyunca kullanirsin, bende 7-8 senedir var bana misin demedi piller hala kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Onu almak daha mantıklı ama maalesef o kadar bütçem yok.
Priviyet Putin dedi: Hocam paran varsa bunu al omrun boyunca kullanirsin, bende 7-8 senedir var bana misin demedi piller hala kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Onu almak daha mantıklı ama maalesef o kadar bütçem yok.