Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.061 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2023 #11 safyasoo dedi: Ben sürekli seyahat içindeyim ama hiç evde olmuyorum bı ara da zaten sırf bunun için Nintendo switch almayı düşünmüştüm Genişletmek için tıkla... 40K içinde bile maalesef çok iyi laptoplar yok.
safyasoo dedi: Ben sürekli seyahat içindeyim ama hiç evde olmuyorum bı ara da zaten sırf bunun için Nintendo switch almayı düşünmüştüm Genişletmek için tıkla... 40K içinde bile maalesef çok iyi laptoplar yok.
bilmemem Hectopat Katılım 4 Ağustos 2023 Mesajlar 5.631 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2023 #12 40 k ya laptap olur hocam. Bir konu açın 40k laptap önerisi diye.
kayra0762 Decapat Katılım 17 Ağustos 2022 Mesajlar 145 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2023 #13 safyasoo dedi: Ben sürekli seyahat içindeyim ama hiç evde olmuyorum bı ara da zaten sırf bunun için Nintendo switch almayı düşünmüştüm Genişletmek için tıkla... Hocam o mesajı bütçe mesajınızı görneden yazmıştım, laptop en mantıklısı olucaktır durumunuz için Hp victus veya Asus tuf serisi laptoplar alınabilir hocam bütçeniz dahilinde.
safyasoo dedi: Ben sürekli seyahat içindeyim ama hiç evde olmuyorum bı ara da zaten sırf bunun için Nintendo switch almayı düşünmüştüm Genişletmek için tıkla... Hocam o mesajı bütçe mesajınızı görneden yazmıştım, laptop en mantıklısı olucaktır durumunuz için Hp victus veya Asus tuf serisi laptoplar alınabilir hocam bütçeniz dahilinde.
Bulut2024 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2019 Mesajlar 1.342 Makaleler 2 Çözümler 4 7 Eylül 2023 #14 Sizi kirmak veya rencide etmek gibi birsey istemiyorum ama okudukca sinirime dokundu laptap degil laptop diye yaziliyor @bilmemem
Sizi kirmak veya rencide etmek gibi birsey istemiyorum ama okudukca sinirime dokundu laptap degil laptop diye yaziliyor @bilmemem
safyasoo Decapat Katılım 30 Ekim 2022 Mesajlar 290 Daha fazla Sistem Özellikleri ASUS TUF Gaming A16 Ryzen 9 8940HX RTX 5070 32GB RAM 1TB SSD Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2023 #15 kayra0762 dedi: Hocam o mesajı bütçe mesajınızı görneden yazmıştım, laptop en mantıklısı olucaktır durumunuz için Hp victus veya Asus tuf serisi laptoplar alınabilir hocam bütçeniz dahilinde. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler yeni konu açacağım Bulut2024 dedi: Sizi kirmak veya rencide etmek gibi birsey istemiyorum ama okudukca sinirime dokundu laptap degil laptop diye yaziliyor Genişletmek için tıkla... Harbi ya
kayra0762 dedi: Hocam o mesajı bütçe mesajınızı görneden yazmıştım, laptop en mantıklısı olucaktır durumunuz için Hp victus veya Asus tuf serisi laptoplar alınabilir hocam bütçeniz dahilinde. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler yeni konu açacağım Bulut2024 dedi: Sizi kirmak veya rencide etmek gibi birsey istemiyorum ama okudukca sinirime dokundu laptap degil laptop diye yaziliyor Genişletmek için tıkla... Harbi ya
190E Hectopat Katılım 18 Nisan 2020 Mesajlar 863 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2023 #16 bilmemem dedi: 40 k ya laptap olur hocam. Bir konu açın 40k laptap önerisi diye. Genişletmek için tıkla... Ankara'da iseniz 4070'li 2 aylık hiç kullanmadığım laptop satıyorum. ASUS TUF. Konu oluşturabilirim sizin için almayı düşünebilirseniz. Edit: yanlış kişiyi alıntıladım.
bilmemem dedi: 40 k ya laptap olur hocam. Bir konu açın 40k laptap önerisi diye. Genişletmek için tıkla... Ankara'da iseniz 4070'li 2 aylık hiç kullanmadığım laptop satıyorum. ASUS TUF. Konu oluşturabilirim sizin için almayı düşünebilirseniz. Edit: yanlış kişiyi alıntıladım.
kayra0762 Decapat Katılım 17 Ağustos 2022 Mesajlar 145 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2023 #17 safyasoo dedi: Teşekkürler yeni konu açacağım Genişletmek için tıkla... Hocam aynı zamanda bütçenizi biraz daha arttırabilirseniz Asus Rog laptop da alabilirsiniz ki eğer arttırma şansınız varsa asıl tavsiyem bu olucaktır
safyasoo dedi: Teşekkürler yeni konu açacağım Genişletmek için tıkla... Hocam aynı zamanda bütçenizi biraz daha arttırabilirseniz Asus Rog laptop da alabilirsiniz ki eğer arttırma şansınız varsa asıl tavsiyem bu olucaktır
bilmemem Hectopat Katılım 4 Ağustos 2023 Mesajlar 5.631 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2023 #18 Bulut2024 dedi: Sizi kirmak veya rencide etmek gibi bir şey istemiyorum ama okudukca sinirime dokundu Laptap degil laptop diye yaziliyor. @bilmemem Genişletmek için tıkla... Maalesef telefondan yazıyorum ve böyle çeviriyor. Kusura bakmayın.
Bulut2024 dedi: Sizi kirmak veya rencide etmek gibi bir şey istemiyorum ama okudukca sinirime dokundu Laptap degil laptop diye yaziliyor. @bilmemem Genişletmek için tıkla... Maalesef telefondan yazıyorum ve böyle çeviriyor. Kusura bakmayın.