Xbox serie X vs Series S

ms_mob1us

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, ben normalde PS5 alacaktım ancak Türkiye'deki saçma fiyatlandırma yüzünden oyun fiyatları Xbox'a kıyasla 800-900 TL hatta 2-3 kat fazla. PS Plus var ancak Xbox'a kıyasla çok daha pahalı ve özel oyunlar 1-2 ayda biter. Sony, 2025-2026'ya kadar özel oyun da yapmayacak. Özel oyunlardan sonra oynayabileceğim güzel 3. parti oyun da yok PS Plus'ta. Bu yüzden Xbox almak istiyorum. Yerel fiyatlandırma sayesinde GTA 6 ve Black Ops 6 daha ucuza çıkar Xbox'ta. Sizce Türkiye'de Xbox almak daha mantıklı mı? Ve alırsak, Series S mi Series X mi daha mantıklı? Ben CD ile oyun oynamam, dijital oynarım. Elimde 120 Hz TV veya monitör de yok, 4K 60 Hz TV var. Oyun grafik kalitesi ve performansı ne kadar fark eder? Black Ops 6 ve GTA 6'yı akıcı bir şekilde oynayabilir miyim Series S ve X'te?

Xbox Series S bizzat bende kullanıyorum ve hiçbir oyunda bugüne kadar kasma görmedim Xbox Series S veya X almanızı öneririm 4K 60 Hz de mükemmel oynarsınız.

GTA 6 tabii Series X'de daha iyi çalıştırır ama optimizasyonu Series S göre iyi optimizasyon ederlerse ki ben öyle düşünüyorum Rockstar işi yarım bırakmaz.

Xbox Series S bizzat bende kullanıyorum ve hiçbir oyunda bugüne kadar kasma görmedim Xbox Series S veya X almanızı öneririm 4K 60 Hz de mükemmel oynarsınız.

Merhaba konsol kaç GB yetiyor mu ve PS5'te olduğu gibi M.2 SSD takıp hafıza yükseltme yapabiliyor musunuz?

Merhaba konsol kaç GB yetiyor mu ve PS5'te olduğu gibi M.2 SSD takıp hafıza yükseltme yapabiliyor musunuz?

512 var bir de 1TB sürümü var bende şu an 512 GB sürümü var ama konsolu açtığınız zaman 364 GB civarında bir şey geliyordu bana şu an yetiyor ama eğer siz yetmez diyorsanız Xbox ve Seagate iş birliği yaptığı SSD'ler var onlardan alabilirsiniz ama biraz fiyatı tuzlu bana göre öyle herhangi bir SSD takamazsiniz maalesef olmuyor o

Harici SSD ile tüm oyunları oynabilirsiniz ama HDD ile Xbox One ve Xbox 360 oyunlarını oynabilirsiniz.

Hayır yapamıyoruz ama hafıza arttırma kartları alıp yüksetlebilirsiniz.

Yanıtlarınız için teşekkürler.

GTA 6 denemek için tüm oyunlarını silmek istemiyorsan Series X. Her ne kadar güzel bir konsol olsa da Series S sadece online oyunlar ve belli düzeyde hikayeli oyun çalıştırabilecek bir konsol. Yarın bir gün AAA kalite oyun indireyim derseniz üzer sizi. Online oyuncuysanız alın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…