S sametates Megapat Katılım 29 Aralık 2016 Mesajlar 206 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2022 #1 İyi günler, M1 işlemcili MacBook Air kullanıyorum. Xbox Series 9 GamePad almayı düşünüyorum ama macOS ile uyumlu mu?
İyi günler, M1 işlemcili MacBook Air kullanıyorum. Xbox Series 9 GamePad almayı düşünüyorum ama macOS ile uyumlu mu?
Mirza Kaplan Kilopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 9.857 Makaleler 3 Çözümler 65 Yer Amerika / Las Vegas / Bellagio Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: i5 12400F Motherboard: Asus prime H610-D GPU: XFX SWFT RX6600 Cinsiyet Erkek Meslek ATARİYST 23 Kasım 2022 #2 sametates dedi: İyi günler, M1 işlemcili MacBook Air kullanıyorum. Xbox Series 9 GamePad almayı düşünüyorum ama macOS ile uyumlu mu? Genişletmek için tıkla... Evet uyumlu.
sametates dedi: İyi günler, M1 işlemcili MacBook Air kullanıyorum. Xbox Series 9 GamePad almayı düşünüyorum ama macOS ile uyumlu mu? Genişletmek için tıkla... Evet uyumlu.
S sametates Megapat Katılım 29 Aralık 2016 Mesajlar 206 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2022 #3 Mirza Kaplan dedi: Evet uyumlu. Genişletmek için tıkla... Mesajınız yardımcı aldım sıkıntısız kullanıyorum
Mirza Kaplan dedi: Evet uyumlu. Genişletmek için tıkla... Mesajınız yardımcı aldım sıkıntısız kullanıyorum
Mirza Kaplan Kilopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 9.857 Makaleler 3 Çözümler 65 Yer Amerika / Las Vegas / Bellagio Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: i5 12400F Motherboard: Asus prime H610-D GPU: XFX SWFT RX6600 Cinsiyet Erkek Meslek ATARİYST 24 Kasım 2022 #4 sametates dedi: Mesajınız yardımcı aldım sıkıntısız kullanıyorum Genişletmek için tıkla... Hocam çözüldü bırakabilirsiniz isterseniz size kalmış. Bu arada kol genel olarak nasıl?
sametates dedi: Mesajınız yardımcı aldım sıkıntısız kullanıyorum Genişletmek için tıkla... Hocam çözüldü bırakabilirsiniz isterseniz size kalmış. Bu arada kol genel olarak nasıl?