mardzic Decapat Cep Doktoru Katılım 14 Temmuz 2024 Mesajlar 3.409 Makaleler 1 Çözümler 11 29 Temmuz 2024 #11 Cevaplarınız için teşekkür ederim.
mitatdemir Centipat Katılım 4 Temmuz 2024 Mesajlar 688 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2024 #12 mardzic dedi: Bilgisayar ve Xbox arasında karasız kaldım. 2 sene sonra YKS'ye gireceğim, şu an konsol alıp ileride laptop almak mantıklı mı? Genişletmek için tıkla... Al bence bu fiyata bundan iyisi yoktur BF4'ü 10 TL'ye almıştım oyunlar bayağı ucuz ve GTA 6 gibi yeni çıkacak oyunları da oynarsın.
mardzic dedi: Bilgisayar ve Xbox arasında karasız kaldım. 2 sene sonra YKS'ye gireceğim, şu an konsol alıp ileride laptop almak mantıklı mı? Genişletmek için tıkla... Al bence bu fiyata bundan iyisi yoktur BF4'ü 10 TL'ye almıştım oyunlar bayağı ucuz ve GTA 6 gibi yeni çıkacak oyunları da oynarsın.
SOLES Hectopat Katılım 24 Haziran 2022 Mesajlar 1.881 Çözümler 2 Yer Bursa 29 Temmuz 2024 #13 mardzic dedi: Şu an masaütü var. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarınız işinizi görüyorsa xbox alın.
mardzic dedi: Şu an masaütü var. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarınız işinizi görüyorsa xbox alın.
atogrimers Decipat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 1.489 Çözümler 2 Yer Adana, Gürselpaşa Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2024 #14 Hocam şöyle bir şey var, eğer amacınız hem oyun hem iş hemde oyun dışı eğlence ise (dizi, film video vs) laptop, ama derseniz ben oyun bağımlısıyım konsol öneririm, sonuçta konsolların tek kullanım amacı oyun oynamak, ona göre icat ediyorlar.
Hocam şöyle bir şey var, eğer amacınız hem oyun hem iş hemde oyun dışı eğlence ise (dizi, film video vs) laptop, ama derseniz ben oyun bağımlısıyım konsol öneririm, sonuçta konsolların tek kullanım amacı oyun oynamak, ona göre icat ediyorlar.