Xbox Series Controller sorunsuzken garantiye yollanır mı?

Tokmak Sallayan

Hectopat
Arkadaşlar merhaba, Xbox series kontrolcüm var ve garantisi 1 ay sonra bitecek. Ürünün her fonksiyonu düzgün çalışır durumda, sadece sol analog sağ analoğa göre daha hassas ve sağ analoğa göre biraz daha pürüzlü şekilde dönüyor(yine de kullanıma engel değil). Garanti bitiminden kısa süre sonra bozulursa diye endişe ediyorum. Malum fiyatlardan dolayı da yeni kontrolcü almaktansa önce imkanlarımı değerlendireyim diye düşündüm. Sizce kontrolcü bu durumdayken garantiye yollamalı mıyım? Analog değişimi ya da komple değişim yaparlar mı? Bu durumla ilgili tecrübesi olan varsa yardımınızı bekliyorum.

Arkadaşlar merhaba, Xbox series kontrolcüm var ve garantisi 1 ay sonra bitecek. Ürünün her fonksiyonu düzgün çalışır durumda, sadece sol analog sağ analoğa göre daha hassas ve sağ analoğa göre biraz daha pürüzlü şekilde dönüyor(yine de kullanıma engel değil). Garanti bitiminden kısa süre sonra bozulursa diye endişe ediyorum. Malum fiyatlardan dolayı da yeni kontrolcü almaktansa önce imkanlarımı değerlendireyim diye düşündüm. Sizce kontrolcü bu durumdayken garantiye yollamalı mıyım? Analog değişimi ya da komple değişim yaparlar mı? Bu durumla ilgili tecrübesi olan varsa yardımınızı bekliyorum.

Yollamaktan zarar gelmez ama alan adam ne der bilmiyorum. Birkaç gün beklersin, daha iyi bir kontrolcü gelir. Sana kalmış bir şey. Muhtemelen sıfır değişim yapmazlar. En fazla analog değişimleri yaparlar.

Xbox kollarda tamir yapılmıyor diye biliyorum. Yenilenmiş kol yolluyorlar genelde. Bazı forumlarda gördüğüm kadarıyla titreşim sesi garip geliyor deyip cihaz değiştirenler bile olmuş. Çok büyük ihtimalle değişim yaparlar analog hassasiyeti garip diye yollarsanız.

Teşekkür ederim cevaplar için yollamak en iyisi galiba, peki garantiye yolama süreci işlemi başlattıktan ürünün geri dönmesine kadar ortalama ne kadar sürüyor bilgisi olan var mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı