Xbox Series dikey mi yoksa yatay mı kullanılmalı?

furkan1211

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar cevap verirseniz sevinirim bir turlu karar veremedim dikey mi yoksa yatay konulduğuna.

Arkadaşlar cevap verirseniz sevinirim bir turlu karar veremedim dikey mi yoksa yatay konulduğuna.

Modelini bilmiyorum ama dikey yatay hiçbir şey olmaz arkadaşım aldığından beri dikey kullanıyor hiçbir sıkıntı yok.

Series S sahibiyim 2021 Kasım'dan beri masaya koyduğumdan beri yatay duruyor bir sorun olmadı ama X sahibi olsam net dikey kullanırdım.

İstediğin gibi kullanabilirsin bir sorun olmaz.

Yanıtlarınız için teşekkür ederim peki cihaza yaklaştıgımda fan sesi geliyo bu normal bişey mi?

Series s

Ben dikey kullanıyorum sıkıntı olmuyor. Kulağınızı siyah kısıma yaklaştırınca fan sesi gelebilir normaldir.

cd'li oyun oynuyorsanız yatay kullanmakta fayda var. Dikey durduğu zaman, eğer cd takılıysa, ufak bir sarsıntı anında çizme yapabiliyor. Bunun dışında dikey veya yatay konumda sıcaklığı fazla bir etkisi olduğunu düşünmüyorum, ama hava akışı yönünden yatay kullanmak mantıklı olabilir.

Ben şuna dikkat ediyorum; Fazla yerim olmadığı için mecbur dikey kullanıyorum ve cd'li oyun oynamamaya çalışıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…