Salazerj Picopat Katılım 21 Ekim 2024 Mesajlar 458 Çözümler 1 18 Kasım 2024 #11 Rob dedi: Xbox'la PS'yi hangi açıdan kıyasladınız ki? Xbox alacak adam PS'deki oyunların Xbox'ta olmadığını bilerek alıyor zaten, güç bakımından da güçsüz bir cihaz değil. PS'den hangi konuda eksikmiş ki Series S? Genişletmek için tıkla... Arkadaş sanırım ironi yapıyor öyle umuyorum.
Rob dedi: Xbox'la PS'yi hangi açıdan kıyasladınız ki? Xbox alacak adam PS'deki oyunların Xbox'ta olmadığını bilerek alıyor zaten, güç bakımından da güçsüz bir cihaz değil. PS'den hangi konuda eksikmiş ki Series S? Genişletmek için tıkla... Arkadaş sanırım ironi yapıyor öyle umuyorum.
Ayrna Hectopat Katılım 5 Ocak 2023 Mesajlar 1.507 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2024 #12 ersedea dedi: ama bence ben kullandım memnun deilim psle kıyasladığımdan Genişletmek için tıkla... Dostum PS4 fiyatlarında olan bu cihaz PS4'den daha güçlü ve daha güncel. PS 5 ile karşılaştırdıysan bu senin sorunun.
ersedea dedi: ama bence ben kullandım memnun deilim psle kıyasladığımdan Genişletmek için tıkla... Dostum PS4 fiyatlarında olan bu cihaz PS4'den daha güçlü ve daha güncel. PS 5 ile karşılaştırdıysan bu senin sorunun.
S Schawgen Decapat Katılım 19 Nisan 2023 Mesajlar 891 Makaleler 1 18 Kasım 2024 #13 Salazerj dedi: Arkadaş sanırım ironi yapıyor öyle umuyorum. Genişletmek için tıkla... Bencede
werzburg Centipat Katılım 31 Mart 2024 Mesajlar 453 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Los Angaras Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2024 #14 Alınır tabii ki de oğuz sasi YouTube'da 4 sene bağırıyor Xbox Series S alın diye.
Efeceylan Decapat Katılım 23 Ekim 2022 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2024 #15 Bütçeniz kısıklıysa alınır. Çok da güzel işinizi görür. Tabii daha yüksek bir bütçeniz varsa Series X tavsiye ederim
Bütçeniz kısıklıysa alınır. Çok da güzel işinizi görür. Tabii daha yüksek bir bütçeniz varsa Series X tavsiye ederim
psychothinker Megapat Katılım 24 Şubat 2015 Mesajlar 672 Çözümler 1 Yer Antalya Daha fazla Sistem Özellikleri 11th Gen Intel(R) Core(TM) i5-11400H @ 2.70GHz (2.69 GHz) 16,0 GB RTX 3050Ti Samsung 980 Pro 1TB Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik-Elektronik Mühendisi 25 Kasım 2024 #16 Efeceylan dedi: Bütçeniz kısıklıysa alınır. Çok da güzel işinizi görür. Tabii daha yüksek bir bütçeniz varsa Series X tavsiye ederim Genişletmek için tıkla... Peki aynı fiyata PS5 Slim 1TB da geliyor. Sizce hangisi almalıyım? İkisi de yaklaşık 12bin TL gelecek bana.
Efeceylan dedi: Bütçeniz kısıklıysa alınır. Çok da güzel işinizi görür. Tabii daha yüksek bir bütçeniz varsa Series X tavsiye ederim Genişletmek için tıkla... Peki aynı fiyata PS5 Slim 1TB da geliyor. Sizce hangisi almalıyım? İkisi de yaklaşık 12bin TL gelecek bana.
Rob Hectopat Katılım 1 Nisan 2022 Mesajlar 1.785 Çözümler 5 Yer Pasadena 25 Kasım 2024 #17 psychothinker dedi: Peki aynı fiyata PS5 Slim 1TB da geliyor. Sizce hangisi almalıyım? İkisi de yaklaşık 12bin TL gelecek bana. Genişletmek için tıkla... Aynı fiyata PS5 geliyorsa tabii ki PS5'i tercih edin.
psychothinker dedi: Peki aynı fiyata PS5 Slim 1TB da geliyor. Sizce hangisi almalıyım? İkisi de yaklaşık 12bin TL gelecek bana. Genişletmek için tıkla... Aynı fiyata PS5 geliyorsa tabii ki PS5'i tercih edin.