Xbox Series S 2. el alınırken nelere dikkat edilmeli?

LemonTree68

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba. Şu sıralar 2. el Xbox Series S almayı düşünüyorum. PlayStation'a yönelmeme sebebim bir PlayStation parası daha oyunlara para vermek istememem.

Alırken nelere dikkat etmeliyim? Param Güvende ile alacağım. 512 GB'lık versiyonu alacağım. Üretim tarihi ve fiyatı hangi aralıkta olmalıdır? Microsoft TR garantili olması çok önemli mi?

Dışının ve fanın olduğu siyah kismin temiz olmasına dikkat et çalışırken de ısınıp ısınmadığına bak, kolda ölü bölge olup olmamasına dikkat et, oyunlarda ya da menü de yavaşlık takılma olup olmadığını kontrol et.
Ben 2 senedir kullanıyorum Series S, açıkçası konsolda herhangi bir sorun olmadı.

Kolun tüm tuşları basıyor mu konsol tek parça mı?
Eğer Microsoft TR garantili ise faturası. Üretim tarihi önemli değildi en son bir değişikliğe gidilmemişti konsolda. Tüm portları sorunsuz çalışıyor mu?

Dışının ve fanın olduğu siyah kismin temiz olmasına dikkat et çalışırken de ısınıp ısınmadığına bak, kolda ölü bölge olup olmamasına dikkat et, oyunlarda ya da menü de yavaşlık takılma olup olmadığını kontrol et.
Ben 2 senedir kullanıyorum Series S, açıkçası konsolda herhangi bir sorun olmadı.
İlk defa konsol alacağım, ne kadar ısınması anormal? Elimi nereye koyarak nasıl anlayabilirim?

Merhaba. Şu sıralar 2. el Xbox Series S almayı düşünüyorum. PlayStation'a yönelmeme sebebim bir PlayStation parası daha oyunlara para vermek istememem.

Alırken nelere dikkat etmeliyim? Param Güvende ile alacağım. 512 GB'lık versiyonu alacağım. Üretim tarihi ve fiyatı hangi aralıkta olmalıdır? Microsoft TR garantili olması çok önemli mi?

Konsolun kasasını kontrol falan et kırık olmasın orada bir dene konsolu gamepadini falan test et ve oyun oyna biraz konsolda hemen birkaç dk sonra oyun kasmaya başlıyor ve biraz fazla ısınıyorsa o konsoldan uzak dur derim.

13.000’e sıfır microsoft garantili almaya karar verdim arkadaşlar. Teşekkür ederim yinede. Eğer benim gibi 2. El series S arayan varsa garantili, 9500TL altında ve arızası olmayan cihazları favorilediğim sahibinden favori listemi atabilirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı