Xbox Series S 2025 yılında alınır mı?

Secronpat

Hectopat
Arkadaşlar selamlar. Xbox Series S almayı düşünüyorum fakat performansından dolayı soru işaretim var. Bundan dolayı PS5 Slim dijitalede baktım ancak konsolun oyunları çok pahalı. FIFA ve Forza tarzı oyunlar oynamayı düşünüyorum. Ayrıyeten konsol GTA6'da kaç FPS verir? Konsol sizce kaç yıl götürür? Cevaplarsanız sevinirim.

Bütçeniz o kadarsa Series S alın geçin kimseyi de dinlemeyin, seve seve optimize ediyorlar oyunu. Geriye dönük uyumlulukla hayvan gibi bir kütüphaneye erişiminiz oluyor. Gamepass ayrı bir nimet. Triple A'lerde 60FPS takıntınız yoksa alın geçin hiç beklemeyin bile. Küçük, yetenekli, kompakt ve ucuz bir alet.

Bütçeniz o kadarsa Series S alın geçin kimseyi de dinlemeyin, seve seve optimize ediyorlar oyunu. Geriye dönük uyumlulukla hayvan gibi bir kütüphaneye erişiminiz oluyor. Game Pass ayrı bir nimet. Triple A'lerde 60FPS takıntınız yoksa alın geçin hiç beklemeyin bile. Küçük, yetenekli, kompakt ve ucuz bir alet.

Hocam gerçekten Series S konsolunu kötüleyen çok fazla yorum var. Peki ileride 4K TV'de Series S kullanılabilir mi?

Hocam gerçekten Series S konsolunu kötüleyen çok fazla yorum var. Peki ileride 4K TV'de Series S kullanılabilir mi?
Hayır, 4K'yı bırakın 1080P için bile yırtınıyor alet.

4K output desteği var, ama 4K native oyun oynamanız çok düşük bir ihtimal. Bazı oyunları 4K oynayabiliyorsunuz onlar da çok nadir. 4K output destekliyor diye biliyorum. Ama kalite beklemeyin.

GTA6'yı 1080p 30FPS oynayabilirsiniz diye düşünüyorum. Konsoldaki 30FPS ile PC'deki 30FPS bir değil diyenler var ama deneyimlemedim net bir şey diyemiyorum. Game Pass sayesinde ucuza oyun oynama fırsatından dolayı bence alınır.

GTA6'yı 1080p 30FPS oynayabilirsiniz diye düşünüyorum. Konsoldaki 30FPS ile PC'deki 30FPS bir değil diyenler var ama deneyimlemedim net bir şey diyemiyorum. Game Pass sayesinde ucuza oyun oynama fırsatından dolayı bence alınır.

Hocam sanırım PS5tede 30 FPS çalışacakmış. PS5 Slim dijital almayı düşündüm fakat ve aksesuar fiyatları çok pahalı geldi. Sizce Series S 4 yıl beni götürür mü?

Hocam sanırım PS5tede 30 FPS çalışacakmış. PS5 Slim dijital almayı düşündüm fakat ve aksesuar fiyatları çok pahalı geldi. Sizce Series S 4 yıl beni götürür mü?

Konsollar 10 yıl destek alıyor demişti bir arkadaş ben sorduğumda, 5. yılında olduğu için 5 yıl daha desteği olacaktır bu mantıkla. Ama üst düzey grafiklerde 5 yıl mı akıcı oyun deneyimi sunacak şekilde 5 yıl mı bilmiyorum.

Dostum sıfır alacaksan alınmaz. 2. el 9-10K civarına alacaksan alınır. Ne beklediğine bağlı. FIFA, Cod gibi oyunları senelerce destekler. GTA 6 oynamayı istiyorsan muhtemelen 700-900p'den 1080p'ye upscale edecek ve 30 FPS olacak. Yani müthiş bir görüntü olmaz ama oynatacak her türlü.

PS5 gücünde bir şey istiyorsanız Series X bakın.

Şahsi görüşüm 9-10K arasına çok iyi alet. Bu kanal tüm oyunları çekiyor FPS'e ve görüntüye bakarsınız.

Son çıkan oyunlar mesela;

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı