Kaç yıl daha götürürXbox series S sahibi olarak, FC 24 60 fps sabit, FC 25'te fark edeceğini sanmıyorum, oyuna göre değişiyor 120 HZ TV veya monitör varsa 120 fps'e kadar bazı oyunlarda yükseliyor. Oyun fiyatları baya uygun, steam'de 10 dolar olan oyun burada 30 TL. Bu zamana görede fiyatı baya uygun. Yapıştır gitsin. Çözüm olarak işaretlersen sevinirim![]()
Yeni nesil oyunlar için benim fikrim, 3 4 yıl, bağımsız az grafik isteyenler içinde bi 6 yıl ederi olur.Kaç yıl daha götürür
2025 yılında Series S alınır mı? Ve oyunlardaki performansı genel olarak ne FIFA 25 Rainbow ve yeni çıkacak oyunlar için?
Bazı oyunlarda 1080p 60fps veremiyor o neden oluyor acaba 30 fps max oluyor bir de hayatımda ilk kez konsol sahibi olucam 30 fps hissiyatı nasıl oluyor1080p de konsolun performansı çok iyi ki konsol da bunu vaat ediyor zaten. Fifa gibi oyunları oynayacaksan PS6 çıktıktan sonra bile bu konsolda oynayabilirsin çünkü bu tarz oyunlar genelde eski konsollara da geliyor yeni konsollar çıkınca.
Bazı oyunlarda 1080p 60FPS veremiyor o neden oluyor acaba 30 FPS Max oluyor bir de hayatımda ilk kez konsol sahibi olacağım 30 FPS hissiyatı nasıl oluyor.
Mouse klavye desteği nasılNedenini nasıl bilelim ayrıca 30 FPS kötü hissettirmiyor normal ben oynarken 30 FPS akıcı değil ama idare ediyor.
Mouse klavye desteği nasıl.
Bazı oyunlarda 1080p 60FPS veremiyor o neden oluyor acaba 30 FPS Max oluyor bir de hayatımda ilk kez konsol sahibi olacağım 30 FPS hissiyatı nasıl oluyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.