Xbox Series S 2025'te alınır mı?

İkinci el 8-9'a bulursanız temize alın alınmaz diyenlere bakmayın 9'k gibi bir fiyata cihaz daha ne yapabilir
Xbox dünyada kötüye gitsede bizde harika bir cihaz 2.el X buldum 17'ye TV'nin yanına koydum 3 yıllık Game Pass aldım ortaklaşa 2028 ortasına kadar kafam rahat CoD - Forza ne varsa ilk günden oynayacağım mis gibi bir setup oldu

İkinci elden alabilirsin ucuza mal edersin. Ben öyle yaptım gamepass aldım bir de. İki kol series s toplam 11500 e almıştım ben konsol dükkanından.

Series S aktif olarak kullanan var mı?
30FPS oyunlar oynanmayacak derecede mi oluyor yoksa bir süre sonra göz alışıyor mu?

Ben kullanıyorum hocam FPS'i hiç dert etmiyorum alışıyorum bir yerden sonra ama yine de sıfır fiyatı çok pahalandı sıfır Series S parasına 2. el PS5 bulabilirsiniz bence alacaksanız Series S'i 2. el alın 8 9 bin TL bandına o performansı başka cihaz vermez.

En güzeli hocam bende genelde çift konsol gidiyorum zaten PS5+Series S ikilisi yaptım mesela S'i 2.el PS'yi sıfır aldım toplam 27.5'e getirdim mis gibi takılıyorum

En güzeli hocam bende genelde çift konsol gidiyorum zaten PS5+Series S ikilisi yaptım mesela S'i 2.el PS'yi sıfır aldım toplam 27.5'e getirdim mis gibi takılıyorum

X denk getirdim guncelledim cihazı ikinci ellere dikkatli bakın 15k ya anlaştım bu fiyata bu performansta cihaz zor bulunur

Dosya Ekleri

• IMG-20250529-WA0061.jpeg
    62 KB · Görüntüleme: 38
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…