Zarar etmeden satarsınız veya 3-5 aşağısına gider Series S ama öyle yarı fiyatına da satmazsınız yani 2. el ederine gider. Şimdi hocam öncelikle yeni nesil oyunlar pahalı. Yani yeni çıkan bir a oyunu PS'de de Xbox'da da aynı fiyat oluyor 3 aşağı 5 yukarı. Game Pass çok güzel bir abonelik sistemi. PS Plus ile de fena oyunlar verilmiyor ama yine siz bilirsiniz. Oyunları CD ile takas ederek veya 2. el alıp satarak gayet de ucuza oynuyorsun PS5 tarafında da. Bence daha kaliteli bir oyun deneyimi için PS5 alman mantıklı ama çok açık uçlu soru sormuşsun keşke biraz da oyun zevkinden bahsetseydin iyi olurdu çünkü Sony oyunlarını oynamasam da olur diyorsan bana göre hiç PS tarafını değerlendirme. Ya da Sony oyunları senin için önemliyse ve halihazırda iyi bir PC'in varsa Xbox'u almak mantıklı olmaz. Dediğim gibi ben mesela PS5'i alırken özellikle diskli sürümü tercih ettim ki CD ile oyunları ucuza getireyim diye. Ayrıca PS Plus kullanıyorum her ay 3 oyun ve PS Plus koleksiyonu veriyor. Ama Series S alırsan da gayet mutlu edecektir. Sorun varsa alabilirim