Xbox Series S alınır mı?

516474

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Xbox One 500GB 1 kolu orjınal 1 kolu çakma konsolumu 5000 bine sattım.
7500 bine tek kollu sahibinden Param Güvende ile Xbox Series S mi alsam yoksa 9000 bine bulunduğum şehirde tek kollu 2 yıl MediaMarkt garantili Xbox Series S mi alsam?

9000 bine bulunduğun şehirde tek kollu 2 yıl MediaMarkt garantili Xbox Series S

MediaMarkt'ta şu an 14 bin lira sıfır ithalatçı 9-11 bin arası bulabilirsin.

Çok baktım ama sıfır 9 bine bulamadım eğer siz bulduysanız link atar mısınız?(ithalatçı garantili olup olmaması çok ilgilendirmiyor)

9000 bine bulunduğun şehirde tek kollu 2 yıl MediaMarkt garantili Xbox Series S
O 1500 bin TL’ye 2.kol alabilirim diye düşündüm ama sahibinden param güvendeye pek güvenmiyorum

İkinci el mi? Series X'lerde içi açılma olayı vardı Series S'de tam olarak nasıl bilmiyorum ama güvenilir ise alabilirsiniz.

İkinci el mi? Series X'lerde içi açılma olayı vardı Series S'de tam olarak nasıl bilmiyorum ama güvenilir ise alabilirsiniz.

Evet hocam ikinci el büyük ihtimalle 9000 bine bulunduğum şehirdeki 2 yıllık garantili olanı alacağım alırken bakarım içinin açılıp açılmadığına.

Evet hocam ikinci el büyük ihtimalle 9000 bine bulunduğum şehirdeki 2 yıllık garantili olanı alacağım alırken bakarım içinin açılıp açılmadığına.
2 yıl garanti için 9 çok değil gibi alacaksanız şimdiden hayırlı olsun.

Sıfır 9.000 Mediamarkt dediğiniz için dedim sonradan anladım 2. El garantili diye belirtseniz daha iyi olurdu çünkü o fiyata teknomarkette yok diye. Eğer 2. El temizse bakın alın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…