Xbox Series S alınır mı?

Bizde PlayStation 4 var soğutması çok iyi 1 yıllık oyun sıkıntısı çok fazla ama ben mumnunum ancak fazla paran yoksa Xbox al bir de yanında Game Pass al daha kârlı oluyotsun.
Hocam Discord veya YouTube gibi şeyler var değilmi

Bir de şuan fiyat olarak Xbox Series S almak çok saçmalık diye düşünüyorum. Geçenlerde bakmıştım 15k civarı bir paraya satıyorlardı. O paraya bence PS5 alınır eğer o civarlardaysa tabi.

Hocam Discord veya YouTube gibi şeyler var değilmi
Var hocam

Bir de şuan fiyat olarak Xbox Series S almak çok saçmalık diye düşünüyorum. Geçenlerde bakmıştım 15k civarı bir paraya satıyorlardı. O paraya bence PS5 alınır eğer o civarlardaysa tabi.
Senin aklın yok herhalde piyasadaki en uygun makine Xbox neyin kafasını yasiyon

Yeni nesil oyunlarda sabit 30 FPS veriyor s; RTX 2060 ekran kartı daha çok performans veriyor uygun bir sistem istiyorsan. 4070'e kadar çıkabilirsen uzun vade de olur.

Knk çok pahalı 20 30 bin TL çok fazla
Evet hocam hepsi buradadan alıcam xboxu şuan 13 bin TL monütör klavye mouse kulaklık ve diğer ekipmanlarla 19 bin TL ye geliyor Xbox sadece 13k şuan 13k ya Trendyol pc yok

Bütçe nedir? Kullancısı olarak Series S ile ilgili sorularınızı da yanıtlamaya çalışabilirim.

Kanka çok pahalı 20 30 bin TL çok fazla.

Her şey dahil 12 k ya çok rahat alır ve oyun altarnatifi, DLSS vs çok daha mantıklı olur 2060 emin ol... Akıcı olmuyor Series S ve grafikleri çok düşük kalıyor; yine de kendisi bilir tabii. ( oyunda çıkmayacak zaten artık performansı yetmiyor diye, Baldur's Gate 3'i bile çıkartmakta zorlandılar bu konsolun zayıf kalmasından ötürü )

Senin aklın yok herhalde piyasadaki en uygun makine Xbox neyin kafasını yasiyon
Beynini kullanarak oku cümlemi lütfen. Bir yerde Xbox Series S'in 15k-16k olduğunu görmüştüm hatta şimdi baktım vatanda 19k. O paraya gidip az kullanılmış, tertemiz bir PS5 alabilirsin. Az kullanılmış ve temiz Xbox Series X'lerin fiyatı ne kadardır onu bilmiyorum fakat aynı fiyata PS5 alabilecekken neden ona o kadar para harcayasın? Oyunlardan dolayı diyeceksen CD'li oyun alıp takas yapa yapa oyunları oynayıp bitirebilir. Ayrıca PS5'in Store'u da bomboş kazık değil orda da PS Plus diye bir sistem var.

Bütçe nedir? Kullancısı olarak Series S ile ilgili sorularınızı da yanıtlamaya çalışabilirim.
Hocam ilk olarak fan sesi nasıldır? İkinci olarak her oyuna klavye bağlanılıyormu? Son soru olarak 3 tane girişi olan kablolu kulaklık nasıl takılır? Yoksa sadece tek girişi olan kablolu ve mikrafonlu kulak içi kulaklıkmı alayım? Kulak içi kulaklık kulağın içini acıtırmı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…