Canberkcacur Hectopat Katılım 27 Eylül 2022 Mesajlar 142 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:30 #11 Optikiyaza dedi: Alınır da PS4 neslini atladıysan ve PC oynamadıysan PS Plus'ı seçersim game Pass yerine, game Pass için alacaksan. Bunun dışında yerel fiyatlandırmaları çok iyi. Ben de içi açılmamış 2. el öneririm. Genişletmek için tıkla... Hocam Trendyol veya Hepsiburada'dan onerir misiniz? AvalancheN dedi: Sıfır verdiğin paraya değmez ama bence 2. el fiyatı çok iyi alınır yani. Genişletmek için tıkla... Hocam Trendyol veya Hepsiburada'dan onerur misiniz?
Optikiyaza dedi: Alınır da PS4 neslini atladıysan ve PC oynamadıysan PS Plus'ı seçersim game Pass yerine, game Pass için alacaksan. Bunun dışında yerel fiyatlandırmaları çok iyi. Ben de içi açılmamış 2. el öneririm. Genişletmek için tıkla... Hocam Trendyol veya Hepsiburada'dan onerir misiniz? AvalancheN dedi: Sıfır verdiğin paraya değmez ama bence 2. el fiyatı çok iyi alınır yani. Genişletmek için tıkla... Hocam Trendyol veya Hepsiburada'dan onerur misiniz?
Optikiyaza Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 3.265 Makaleler 4 Çözümler 3 Dün 22:37 #12 Canberkcacur dedi: Hocam Trendyol veya Hepsiburada'dan onerir misiniz? Hocam Trendyol veya Hepsiburada'dan onerur misiniz? Genişletmek için tıkla... İthalatçı garantili yazanlar daha ucuz geldiğinde de microsoft tr garantisini aktif et.
Canberkcacur dedi: Hocam Trendyol veya Hepsiburada'dan onerir misiniz? Hocam Trendyol veya Hepsiburada'dan onerur misiniz? Genişletmek için tıkla... İthalatçı garantili yazanlar daha ucuz geldiğinde de microsoft tr garantisini aktif et.
EfeKratoS Picopat Katılım 20 Haziran 2025 Mesajlar 764 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:39 #13 Canberkcacur dedi: Hocam Trendyol veya Hepsiburada'dan önerir misiniz? Hocam Trendyol veya Hepsiburada'dan onerur misiniz? Genişletmek için tıkla... Xbox Series S game Pass fiyatları ve depolama sorun değilse alınır ama sıfır alacaksan aradaki paraya PS5 geliyor
Canberkcacur dedi: Hocam Trendyol veya Hepsiburada'dan önerir misiniz? Hocam Trendyol veya Hepsiburada'dan onerur misiniz? Genişletmek için tıkla... Xbox Series S game Pass fiyatları ve depolama sorun değilse alınır ama sıfır alacaksan aradaki paraya PS5 geliyor
Canberkcacur Hectopat Katılım 27 Eylül 2022 Mesajlar 142 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:41 #14 Optikiyaza dedi: İthalatçı garantili yazanlar daha ucuz geldiğinde de Microsoft TR garantisini aktif et. Genişletmek için tıkla... Hocam PS5'in yanına dusunuyorum. EfeKratoS dedi: Xbox Series S game Pass fiyatları ve depolama sorun değilse alınır ama sıfır alacaksan aradaki paraya PS5 geliyor. Genişletmek için tıkla... PS5'in yanına dusunuyorum.
Optikiyaza dedi: İthalatçı garantili yazanlar daha ucuz geldiğinde de Microsoft TR garantisini aktif et. Genişletmek için tıkla... Hocam PS5'in yanına dusunuyorum. EfeKratoS dedi: Xbox Series S game Pass fiyatları ve depolama sorun değilse alınır ama sıfır alacaksan aradaki paraya PS5 geliyor. Genişletmek için tıkla... PS5'in yanına dusunuyorum.