Xbox Series S almak için internet ne kadar iyi olmalı?

mustaley

Decapat
Arkadaşlar ben Xbox Series S almayı düşünüyorum ama kafamda bir soru işareti var; bu konsol dijital ve oyunları kütüphanemize indirmek zorundayız. Güncel oyunlar da malum 40 GB'dan aşağı büyük oyunlar neredeyse yok diyebiliriz. Bu oyunları indirme işlemi sadece çok güçlü ve özel altyapı isteyen internete sahip kişilere mi uygun yoksa ortalama interneti olanlar da faydalanabilir mi? Ortalama interneti olanlara uygunsa bile oyunları indirmek bana sanki çok uzun sürecekmiş gibi geliyor. Ben açıkçası bir oyun indireceğim diye evin internetini sömürmek istemem çünkü aileme de lazım o internet.

Son düzenleyen: Moderatör:
VDSL alt yapın olması senin için daha iyi olur. Onun haricinde ADSL 16 MBPS olsun. Yine oyunların inmesi uzun sürer.

Gece indirmeyi deneyebilirsin.
Bunu denemek için bağladığım ekran da açık kalmalı galiba ?Bu da geceleri televizyonun açık kalması anlamına gelir. Bu yüzden ev sakinlerini rahatsız olabilir bunun olmaması için de ayrı bir monitör alıp odamda indirme işlerini halletmek zorunda kalabilirim .Günümüzde çoğu oyun artık dijital satışlara evrildi o kadar game pass ve steam kullanan kişilerde hiç böyle bir şikayet duymadım bana da sorun olmaz umarım.

Ekranın açık kalması ne alaka anlayamadım?

Ekranın açık kalması ne alaka anlayamadım?
Oyunu yükleme komutunu verebilmemiz için mağazayı görüntülemek gerekir ya indirirken de o mağazadan çıkınca ve normal tv kanallarını açınca yada televizyonu kapatınca indirme işlemi iptal olurmuş gibime geldi .Olmazsa da cahilliğime verin lütfen ilk defa böyle bir teknoloji kullanacağım
İnternetin hızı fark etmiyor, yavaş internetin olursa çok beklersin hızlı olursa az beklersin, sadece hızlı interneti olanlar konsol kullanabilir diye bir kaide yok.
Çok bekleyeceğimi varsayarsak bu konsolu almak mantıklı mı sizce .Yoksa başka yollara mı başvurmam gerekir sizce ?

Kablo bağlı, makine açıksa televizyonu istediğin gibi kullanabiliyorsun diye biliyorum. En azından ben bilgisayarımı televizyona bağladığımda istediğim gibi kullanabiliyordum.

Olmaz tabii ki. İndirmeyi başlatıp bırakabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…